5 شهریور 1405
شماره خبر: 349262

بهره‌برداری از دو پروژه زیرساختی حوزه آب و فاضلاب در شهر آسارا

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



دکتر آسرایی شهردار آسارا از بهره‌برداری از دو پروژه مهم زیرساختی در حوزه آب و فاضلاب شهر آسارا به مناسبت هفته دولت خبر داد و گفت: این طرح‌ها با پیگیری‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر آسارا و تلاش مجموعه اداره آب و فاضلاب، با هدف ارتقای زیرساخت‌های خدماتی و بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به شهروندان اجرا شده است.
دکتر آسرایی، شهردار آسارا، با اشاره به اجرای پروژه‌های حوزه آب در محله سیرا اظهار کرد: «یکی از اقدامات مهم انجام‌شده، احداث چاه آب در محله سیرا و اجرای خط انتقال مربوط به آن و همچنین بازسازی و وارد مدار کردن مخزن قدیمی آب این محله است که با تلاش و زحمات عوامل خدوم اداره آب و فاضلاب آسارا به انجام رسیده است.»وی افزود: «در این پروژه، تأمین زمین مورد نیاز برای احداث چاه آب، اجرای خط انتقال، دیوارکشی و محصور نمودن مخزن آب شرب، با حمایت و مساعدت شهرداری و شورای اسلامی شهر آسارا پیگیری و انجام شد که امیدواریم با بهره‌برداری از این طرح، شاهد بهبود وضعیت تأمین و پایداری آب شرب در محله سیرا باشیم.»شهردار آسارا همچنین از اجرای خط انتقال فاضلاب تصفیه‌خانه محله آسارا خبر داد و بیان کرد: «این پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال توسط اداره آب و فاضلاب اجرا شده و از طرح‌های مهم در راستای توسعه زیرساخت‌های فاضلاب و ارتقای خدمات زیست‌محیطی و بهداشتی شهر آسارا به شمار می‌رود.»
دکتر آسرایی در ادامه با قدردانی از همکاری مجموعه آب و فاضلاب گفت: «بر خود لازم می‌دانم از جناب آقای مهندس عبدی، رئیس محترم اداره آب و فاضلاب آسارا، و همچنین تمامی پرسنل زحمتکش و پرتلاش این اداره که با جدیت و مسئولیت‌پذیری در اجرای این پروژه‌ها تلاش کردند، صمیمانه تقدیر و تشکر کنم.»وی خاطرنشان کرد: «تعامل و همکاری میان شهرداری، شورای اسلامی شهر و دستگاه‌های خدمات‌رسان، زمینه‌ساز تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی و گامی مؤثر در مسیر ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است و شهرداری آسارا همچنان از اجرای طرح‌های ضروری و توسعه زیرساخت‌های شهری حمایت خواهد کرد.»

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود