31 شهریور 1405
شماره خبر: 350703

مبارزه با ساخت‌وساز غیرمجاز ماهیتی همیشگی و مستمر دارد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



فرماندار ساوجبلاغ با تأکید بر ضرورت برخورد قاطع و مستمر با ساخت‌وساز غیرمجاز گفت: جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز ماهیتی همانند مبارزه با مواد مخدر دارد و می‌بایست همیشگی و مستمر باشد؛چراکه ارزش افزوده بالای این تخلفات موجب می‌شود سوداگران از آن دست برندارند و ماباید خستگی‌ناپذیر باشیم.
، مهندس جواد صادقلو در ششمین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز و قرارگاه مقابله با انشعابات غیرمجاز که با حضور اعضا در محل فرمانداری برگزار شد، افزود: امسال تاکنون ۴۹۴۹ هکتار اراضی در قالب ۱۸۵۷ قطعه تخریب و آزادسازی شده است؛ همچنین در بحث صدوراحکام قطعی، ۲۳ فقره در بازه زمانی ۶ ماهه امسال صادر شده است.
وی گفت: بر اساس گزارش های رسیده از جهاد کشاورزی، در همین مدت ۱۸۵۷ مورد انشعابات غیرمجاز نیز جمع‌آوری شده است.فرماندار ساوجبلاغ بااشاره به علل شیوع تخلفات در این شهرستان تصریح کرد: تخلفات در ساوجبلاغ به دلیل شرایط آب و هوایی ، جغرافیایی، دسترسی به پایتخت و ارزش افزوده بالا، برای سوداگران ساخت‌وساز غیرمجاز جذاب‌تر است؛ از این‌رو، هم‌افزایی و تعامل ویژه دستگاه‌های مرتبط با متولی گری اداره جهاد کشاورزی را بیش از پیش خواستاریم. مهندس صادقلو با تأکید براینکه همه دستگاههای مرتبط در بحث جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز به کمک جهاد کشاورزی بیایند ، گفت: مشارکت همه دستگاه‌ها در این زمینه ضروری است و می‌بایست ازظرفیت همه دستگاه‌های حاکمیتی شهرستان بهره گرفته شود.وی با اشاره به لزوم تغییر رویکرد گزارش‌دهی گفت: مدل گزارش‌دهی در این جلسه مهم، باید متفاوت باشد وبه‌صورت مصداقی و موردی پیش برویم؛ به‌گونه‌ای که هر ماه جلسه در یکی از شهرداری ها یا بخشداریهای تابعه برگزار شده تا تخصصی‌تر عمل کنیم.
فرماندار ساوجبلاغ با تأکید بر برگزاری جلسات در هر شهرداری اضافه کرد: تمام ساخت‌وسازهای غیرمجاز در هرحوزه شهری باید شناسایی، گزارش‌دهی و سپس به‌صورت مصداقی برخورد شود و نتیجه آن اعلام گردد؛ همچنین گشت‌های مشترک دستگاه‌های مرتبط به همراه جهاد کشاورزی باید به‌صورت مستمر اجرا گردد.فرماندار ساوجبلاغ با اشاره به وضعیت حریم شهر مهستان تصریح کرد: حریم شهر مهستان دارای شکاف مدیریتی است و این موضوع باید بصورت جدی پیگیری شود.وی در پایان با تأکیدبر استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان برای گشت مشترک مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز، گفت: بهترین راهکار مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز، مبارزه در بدو تخلف و تذکر جدی و ورود قاطع است و باید در همان شروع عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز ،سراغ متخلفان برویم و فضا را برای آنها ناامن کنیم.در پایان این جلسه، از مدیریت اداره گاز شهرستان ساوجبلاغ در حوزه برخورد با انشعابات غیرمجاز با اهدای لوح ،تقدیر شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود