4 خرداد 1404
شماره خبر: 325171

فرهنگیان تمام عمر خود را صرف ارتقای فرهنگ جامعه کرده‌اند

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



دکتر شمیرانی در آیین تجلیل از فرهنگیان بازنشسته شهرستان، ضمن گرامیداشت مقام شامخ معلمان، بر نقش بی‌بدیل آنان در شکل‌گیری هویت فردی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: «افتخار می‌کنم که خود از بدنه فرهنگیان بودم و هر آنچه دارم، حاصل سال‌ها فعالیت در عرصه تعلیم و تربیت است. معلمی، حرفه‌ای است که به انسان و جامعه هویت می‌بخشد و مسیر زندگی را متحول می‌سازد.»

وی با اشاره به مقام والای معلمان افزود: «جا دارد یاد و خاطره ۱۹ شهید فرهنگی، ۱۵۰ معلم آسمانی و مقام والای ۱۵۰۰ فرهنگی بازنشسته شهرستان نظرآباد را گرامی بداریم؛ بزرگوارانی که تمام عمر خود را صرف تعالی و ارتقای جامعه کردند.»شمیرانی ادامه داد: «جامعه بشری همواره مدیون معلمانی است که با خلوص نیت و کمترین امکانات، بیشترین تأثیر را در تربیت نسل آینده داشته‌اند. معلمان با تلاش بی‌وقفه، مسیر رشد و هدایت فرزندان این سرزمین را هموار می‌سازند.»

سرپرست فرمانداری نظرآباد در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر ارزش تجربیات فرهنگیان بازنشسته گفت: «تجربه‌های گران‌بهای این عزیزان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای نظام آموزشی کشور است. باید از ظرفیت علمی، تجربی و اخلاقی بازنشستگان فرهنگی برای بهبود کیفیت آموزشی نسل‌های آینده بهره بگیریم.»

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود