سرانه آموزشی البرز با میانگین کشوری ۲ مترمربع فاصله دارد
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور گفت: سرانه آموزشی البرز برای هر دانشآموز حدود ۳.۵ مترمربع است در حالی که میانگین کشوری ۵.۵ مترمربع است و این به معنای کمبود نزدیک به دو مترمربع برای هر دانشآموز است.
حمیدرضا شاه حسین، مشاور وزیر آموزش و پرورش در نشستی در استان البرز که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با بیان اینکه رشد جمعیت و مهاجرت در این استان باعث کمبود قابل توجه فضای آموزشی شده است گفت: سرانه آموزشی البرز برای هر دانشآموز حدود ۳.۵ مترمربع است در حالی که میانگین کشوری ۵.۵ مترمربع است و این به معنای کمبود نزدیک به دو مترمربع برای هر دانشآموز است.شاه حسین با اشاره به کمبود قابل توجه فضای آموزشی در استان البرز، بر ضرورت مشارکت خیرین، بخش خصوصی و نهادهای عمومی در ساخت مدارس جدید تأکید کرد و اعلام کرد برنامهریزی برای احداث بیش از ۱۱۰ مدرسه جدید در استان در دستور کار قرار گرفته است. وی افزود: اگر مدارس استان به صورت تکشیفته اداره شوند و هر کلاس بین ۲۵ تا ۳۰ دانشآموز داشته باشد البرز به حدود ۴۰۰ مدرسه جدید نیاز دارد تا شرایط آموزشی نرمال و پایدار فراهم شود. وی همچنین خاطرنشان کرد برای رسیدن به میانگین سرانه آموزشی کشور، حدود ۲۰۰ مدرسه دیگر لازم است.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز ادامه داد : تاکنون نزدیک به ۲۰۰ مدرسه در استان ساخته و بهرهبرداری شده و بیش از ۷۵ مدرسه نیز در دست ساخت است که بخش قابل توجهی از آنها تا آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهرهبرداری خواهد شد.