28 آبان 1404
شماره خبر: 335442

مسئولان از اقدامات خودمحور و تک‌محور در حوزه‌های فرهنگی پرهیز کنند

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



فرماندار شهرستان در ششمین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردیس با تاکید بر پرهیز از اقدامات خودمحور و تک‌محور، بر ضرورت وحدت، هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های فرهنگی تاکید کرد و خواستار همکاری همه نهادها برای ارتقای فرهنگ عمومی و تقویت خانواده‌های موفق شد.
حسین شیزرپور با تاکید بر اهمیت وحدت و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، گفت: همه مسئولان باید در انجام وظایف ذاتی خود با تلاش و اخلاص عمل کنند و از اقدامات خودمحور و تک‌محور در حوزه‌های فرهنگی پرهیز شود.
وی افزود: شورای فرهنگ عمومی باید نقطه نظرات همه دستگاه‌ها را شنیده و با هماهنگی و تعامل کامل، مصوبات فرهنگی به گونه‌ای اجرایی شود که اثربخشی واقعی داشته باشد.
فرماندار شهرستان فردیس به موضوع پیشگیری از طلاق و ترویج زندگی خانوادگی موفق اشاره کرد و گفت: اقدامات فرهنگ‌سازی در رسانه‌ها ارائه الگوهای خانواده موفق و آموزش در حوزه پیشگیری از طلاق باید با همکاری آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد، شبکه بهداشت و سایر دستگاه‌های متولی به صورت جامع انجام شود.
وی افزود: صرفا تکیه بر مشاوره پیش از ازدواج یا طلاق کافی نیست و توجه به علل اجتماعی و فرهنگی مانند اعتیاد و اشتغال نیز ضروری است.فرماندار فردیس بر ضرورت تعامل و هماهنگی مستمر بین دستگاه‌ها تاکید کرد و گفت: تنها با همکاری جمعی و اجتناب از خودمحوری می‌توانیم اهداف شوراهای فرهنگ عمومی را محقق کنیم و آثار اقدامات فرهنگی را به شکل ملموس در جامعه مشاهده کنیم.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود