20 اردیبهشت 1405
شماره خبر: 343104

رسانه‌ها، دیده‌بانان حقیقت و آرامش اجتماعی

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



در نشست «با هم برای ایران؛ گفت‌وگوی مسئله‌محور با جامعه مدنی» که با حضور جمعی از فعالان و اهالی رسانه استان البرز برگزار شد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، بر نقش اثرگذار خبرنگاران در افزایش تاب‌آوری اجتماعی و تقویت آرامش عمومی تأکید کرد و خواستار بیان صادقانه و مستقیم دغدغه‌های آنان شد.
ابراهیم شریفی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، با اشاره به جایگاه رسانه‌ها در تحولات اجتماعی گفت: خبرنگاران در صف نخست بازتاب واقعیت‌های جامعه قرار دارند و نقش آنان در شناسایی مسائل، افزایش آگاهی عمومی و شکل‌گیری همبستگی اجتماعی نقشی بی‌بدیل و راهبردی است.
او با مروری بر شرایط روانی و اجتماعی امروز جامعه افزود: در دوره‌ای که فشارهای اقتصادی، پیامدهای جهانی و چالش‌های ارتباطی فراوانی وجود دارد، رسانه‌ها می‌توانند با عملکرد حرفه‌ای و مسئولانه خود، زمینه‌ای برای تقویت امید، نشاط و آرامش روانی در جامعه فراهم کنند.شریفی در ادامه خطاب به خبرنگاران گفت: ما انتظار داریم اهالی رسانه بدون نگرانی و ملاحظه، دیدگاه‌ها، مسائل و پیشنهادهای خود را مطرح کنند. هدف از این گفت‌وگوها شنیدن واقعی مطالبات و استفاده از توانمندی رسانه برای آشکار کردن زوایای کمتر دیده‌شدهٔ مسائل اجتماعی است.وی خبرنگاران را چشم بینا، گوش شنوا و زبان مطالبه‌گر جامعه توصیف کرد و افزود: رسانه‌ها می‌توانند موضوعاتی را که گاهی از نگاه مدیران دور می‌ماند، شناسایی و بازتاب دهند تا مسیر تصمیم‌گیری و اصلاح امور هموارتر شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، همچنین بر اهمیت هم‌افزایی اجتماعی تأکید کرد و گفت: در شرایط کنونی، بیش از همیشه نیازمند همکاری و همدلی میان مردم، رسانه‌ها، مدیران و فعالان اجتماعی هستیم تا بتوانیم تاب‌آوری جامعه را در برابر چالش‌ها افزایش دهیم و فضای امید را تقویت کنیم.شریفی در بخش دیگری از سخنانش به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی اهالی رسانه در زمینه‌های معیشت، حمایت صنفی و مسائل ارتباطی اشاره کرد و بیان داشت: بخشی از این موضوعات به تصمیم‌گیری در سطح فرادستگاهی نیاز دارد، اما اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز آماده است در چارچوب اختیارات قانونی، پیگیری‌های لازم را انجام دهد.
وی یادآور شد که در سال گذشته بخشی از اعتبارات فرهنگی از طریق تفاهم‌نامه با خانه مطبوعات استان، برای حمایت از رسانه‌ها اختصاص یافته است و ادامه داد: مشکلات قابل حل در نشست‌های تخصصی و مشترک با خبرنگاران بررسی و پیگیری خواهد شد.
در پایان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، بر حمایت جدی از جامعه رسانه‌ای استان تأکید کرد و گفت: هر اقدامی که در چارچوب قوانین و اختیارات موجود برای پشتیبانی از فعالان رسانه‌ای ممکن باشد، با جدیت دنبال خواهد شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود