6 تیر 1405
شماره خبر: 346038

تیم های وزارتی از مدارس البرز بازدید می کنند

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



مدیرکل آموزش و پرورش البرز در وبینار با مدیران مدارس این استان که در بستر شبکه شاد برگزار شد، اعلام کرد: هفته آینده تیم های وزارتی از مدارس استان به مدت سه روز بازدید می کنند.
" فرزاد شعبانی " ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین ( ع) و یاران باوفایش و آرزوی سلامتی و توفیق برای رهبر انقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای حسینی گفت: یاد همه شهدا از جمله رهبر شهید، دانش آموزان و معلمان شهید را در جنگ تحمیلی سوم گرامی می داریم.. وی با بیان اینکه آموزش و پرورش البرز در حمله رژیم آمریکایی _ صهیونی به کشور، ۶ دانش آموز و یک معلم شهیده به نام ( محدثه علیزاده ) را تقدیم انقلاب ، نظام و وطن کرد، افزود: مراسم تشیع رهبر شهیدمان را پیش رو داریم لذا همانند گذشته دانش آموزان و فرهنگیان استان البرز پای کارهستند وحضور همیشگی آنها در اجتماعات شبانه خیابان نشان ازاستقامت آنان دارد و در مراسم تشیع رهبر شهد نیز حضور گسترده و پرشوری خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: دانش آموزان و فرهنگیان البرزنیز هم گام با سایر ملت ایران ، قدرشناسی خود را از رهبر شهیدشان در مقابل چشم دشمنان نشان خواهند داد.شعبانی در ادامه به بیان توصیه هایی از حضرت علی ( ع) در مورد آسیب دیدن در زندگی اشاره و عنوان کرد: چهار صفت نادرست که شامل عجله کردن، لجاجت، غرور و سستی و تنبلی است به هر انسانی در زندگی آسیب می زند.
وی با بیان اینکه مدرسه کانون تحولات است، بیان داشت: همه ما به دنبال آن تحولات هستیم و مدیر مدرسه پشتیبان همه برنامه ها و فعالیت های آموزشی، تربیتی و مهارتی در مدارس است.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز با بیان اینکه بازدید تیم های وزارتی نقطه اوج بازرسی در مدارس استان را تشکیل می دهد، اظهار کرد: در این بازدید بازرسان وزارتی به دنبال بررسی وضعیت مدارس البرز در زمینه اقدامات صورت گرفته در سال تحصیلی جاری و فعالیت های انجام شده در قالب پروژه مهر برای سال تحصیلی آینده هستند.وی بیان داشت: توجه مدیران مدارس به پاسخگویی به بخشنامه ها، تشکیل و تکمیل پرونده تحصیلی دانش آموزان،سرویس دانش آموزی ، بررسی وضعیت مالی ، مشارکتی، کتاب، بیمه و پیگیری های انجام شده در خصوص دانش آموزان بازمانده از تحصیل و ثبت نام دانش آموزان در سال تحصیلی جدید از محورهایی است که بازرسان به آن توجه می کنند. شعبانی از برنامه هفتگی تنظیم شده مطابق با درس ملی ، ثبت حضور و غیاب کارکنان و دانش آموزان، بررسی و ارشیابی کارکانان مدرسه، دفاتر بایگانی، ثبت نمرات و اموال در سامانه، شفافیت منابع مالی و هزینه ها، نظارت بر پیشرفت و کیفیت آموزشی، ایجاد خلاقیت در یادگیری و انگیزه بخشی، تشکیل کلاس های جبرانی و فوق برنامه، فعال کردن کتابخانه ، برنامه نماز، بهداشت محیط مدرسه، وسایل کمک های اولیه و امدادی و اطفاء حریق، تشکیل ستاد تربیتی ، اجرای طرح نماد و اقدامات صورت گرفته در این زمینه، رعایت نکات ایمنی در فضای عمومی مدرسه، شناسایی نقاط آسیب پذیر و داشتن نقشه و پرچم ایران به عنوان دیگر محورهای مورد توجه بازرسان وزارتی از مدارس یاد کرد.وی ادامه داد: اخذ شهریه مصوب در مدارس غیر دولتی، اجباری نکردن کمک به مدرسه و لباس فرم دانش آموزان، شاداب سازی فضای مدرسه و کلاس های درس، نیروی انسانی، شناسایی مشکلات دانش آموزان، تلاش برای توازن رشته ای و تلاش برای افزایش سطح میانگین نمرات ، برنامه محوری ، سنجش بدو ورود ، وضعیت تراکم مدرسه، برگزاری جلسه های کیفیت بخشی و استفاده از خرد جمعی از دیگر محورهای این بازدید است.وی با تاکید براینکه مدیران برای آماده سازی مدارس البرز تنها چند روز فرصت دارند، اظهار کرد: تمهید مقدمات لازم برای برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم از دیگر محورهای بازدید وزارتی از مدارس البرز است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود