ماندگاری میوه و سبزی ها افزایش می یابد
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
یک روش جدید نگهداری میوه و سبزیجات می تواند تا 10 هفته آن ها را تازه نگه دارد.
این روش جدید که در آن از پروکسید هیدروژن به عنوان فیکساتور ستفاده می شود قادر است ماندگاری محصولات کشاورزی را تا 99.4 درصد افزایش دهد. بر اساس آخرین گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل در سال 2013 حدود یک سوم مواد غذایی تولید شده در دنیا هدر می رود. بررسی ها نشان می دهند، با این روش محافظت از میوه ها می توان عمر تازگی و طراوت میوه را افزایش داد و بهترین سود را از محصولات باغات کشاورزی برد.
منبع باشگاه خبرنگاران