هفت نکته اعجابانگيز نوشيدن چای
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
سپیدارآنلاین: مطالعهاي در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه UCL نشان داد کساني که يک فنجان چاي سبز مي نوشند، در مقايسه با کساني که ساير نوشيدني هاي آرامش بخش را مي نوشند، زودتر ميتوانند بر استرس خود غلبه کنند. چاي سياه در مقايسه با چاي سبز محافظت بيشتري بر ضدترکيبات استرس دارد.
نه سرطان، نه سکته
۱- چاي سبز خواص ضدسرطاني دارد. در پژوهشهاي متفاوت نشان داده شده است که کاتچين، مادهاي که در چاي سبز يافت ميشود و EGCG نام دارد، با توقف يا تاخير در رشد سلول هاي سرطان مرتبط است. اين ماده ميتواند در کاهش دادن سرطانهايي همچون مثانه، روده بزرگ، مري، لوزالمعده، مقعد و شکم مفيد باشد. مطالعات فنلاندي ها هم اخيرا نشان داده، نوشيدن چاي سبز در حد متعادل، خطر ابتلا به سرطان سينه را کاهش ميدهد. ۲- مصرف چاي سبز، سبب پايين آمدن خطر بيماري انسداد شريان ها ميشود. در مطالعهاي که ژاپنيها انجام دادهاند، محققان دريافتهاند هرچه بيشتر چاي سبز بنوشيد، شانس مبتلا شدن به بيماري گرفتگي رگ ها در شما کمتر ميشود.
۳- چاي سبز قادر است خطر لخته شدن خون و سکته ها را کاهش دهد. دکتر جاني بوون در کتاب ۱۵۰ خوراکي سالم اين سياره ميگويد: چاي سبز ميزان مادهاي به نام فيبرينوژن را که ميتواند باعث لخته شدن خون و بروز سکته شود، در بدن پايينآورد.
بي خيال اضطراب
۴- چاي سياه ميتواند به کاهش استرسها در زندگي روزمره کمک کند. مطالعهاي در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه UCL نشان داد کساني که يک فنجان چاي سبز مينوشند، در مقايسه با کساني که ساير نوشيدني هاي آرامشبخش را مينوشند، زودتر ميتوانند بر استرس خود غلبه کنند. چاي سياه در مقايسه با چاي سبز محافظت بيشتري بر ضدترکيبات استرس دارد. ۵- انواع چاي ها و دمنوشهاي بدون کافئين و چاي هاي گياهي ميتوانند بيماري هاي متابوليکي يا بيماري هاي مربوط به سوخت و ساز بدن را کاهش داده و درمان کنند. به طور کلي اينکه نوشيدن انواع مختلف چاي، بخشي از يک زندگي سالم است، به اثبات رسيده است؛ نمونه پژوهش هايي که در بالا به آنها اشاره شد، تنها قطرهاي از درياي تحقيقات و مطالعات انجام شده در اين زمينه است که ميتواند شما را به نوشيدن چاي علاقهمند و در شما حس بهتري ايجاد کند.
جواني در فنجان، منتظر شماست