روزنامه خراسان : گروه دانشگاه- اولین نشریه پژوهشی زعفران ایران و دنیا در دانشگاه بیرجند منتشر شد.مدیر گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند گفت: این گروه با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اولین نشریه پژوهشی زعفران را با همکاری انجمن علم زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر کرد که در نوع خود اولین نشریه در کشور و جهان است.دکتر«بهدانی» با بیان این که تا سال 85 هیچ مرکز مصوبی در مورد زعفران وجود نداشت، افزود: سال 86 شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاسیس گروه پژوهشی زعفران در دانشگاه بیرجند موافقت کرد و ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود