برای استفاده درست از امکانات سايت جاوا اسکريپت مرورگر خود را فعال نمائيد. چناچه جاوا اسکريپت نداريد، از وب سايت زير دانلود نمائيد:
http://java.com
پایگاه خبری و تحلیلی سپیدار آنلاین
امروز، یکشنبه، 2 دی 1403
صفحه اصلی
ارتباط با ما
درباره ما
ارسال خبر
جستجو
صفحه نخست
اقتصادی
سیاسی
فرهنگی
اجتماعی
ورزشی
شهری
عکس
ویژه نامه
مزایده و مناقصه
چند رسانه ای
زبان سایت:
کارشناس مسئول بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت : تیره بودن رنگ زولبیا و بامیه در اثر سرخ شدن آن در روغن سوخته می باشد و این روغن سوخته حاوی مواد سرطان زا می باشد که در زمان سرخ شدن زولبیا و بامیه در آن، این مواد وارد زولبیا و بامیه می شود.
ارسال نظر
نام:
*
ایمیل:
*
متن نظر:
کد امنیتی:
*
افزودن