برای استفاده درست از امکانات سايت جاوا اسکريپت مرورگر خود را فعال نمائيد. چناچه جاوا اسکريپت نداريد، از وب سايت زير دانلود نمائيد:
http://java.com
پایگاه خبری و تحلیلی سپیدار آنلاین
امروز، سه شنبه، 15 آبان 1403
صفحه اصلی
ارتباط با ما
درباره ما
ارسال خبر
جستجو
صفحه نخست
اقتصادی
سیاسی
فرهنگی
اجتماعی
ورزشی
شهری
عکس
ویژه نامه
مزایده و مناقصه
چند رسانه ای
زبان سایت:
کارشناس مسئول بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت : تیره بودن رنگ زولبیا و بامیه در اثر سرخ شدن آن در روغن سوخته می باشد و این روغن سوخته حاوی مواد سرطان زا می باشد که در زمان سرخ شدن زولبیا و بامیه در آن، این مواد وارد زولبیا و بامیه می شود.
ارسال نظر
نام:
*
ایمیل:
*
متن نظر:
کد امنیتی:
*
افزودن