تابناک : دسترسی آسانتر به قندهای گیاهی با غیرفعال کردن پروتئین های کلیدی گیاه فراهم شده است.
به گزارش ایسنا، دانشمندان دانشگاه گنتدر بلژیک توانستند به یک راه حل برای به دست آوردن سریع و راحت تر قندهای گیاهی دست یابند. آنها با شکستن پروتئین های لیگنین به برش و جمع آوری بهتر و بیشتر قندهای گیاهی دست یافته اند.
این محققان موفق شدند رشد لیگنین را در گیاهان تا 36 درصد کاهش دهند. لیگنین عامل اصلی ایجاد رنگ قهوه ای در ساختار چوب است. هر چوبی که قهوه ای تر باشد لیگنین بیشتری دارد که در نباتات به صورت لایه ای دور سلول ...