ایسنا : به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ی خراسان شمالی، «شهلا جودت» اظهار کرد: هلو و شلیل از منابع غنی پتاسیم است و چون مصرف آنها میزان حساسیت به انسولین را افزایش می دهد در کنترل قند خون نیز موثر هستند. وی افزود: این دو میوه، دارای آنتی اکسیدان فراوان و حاوی ویتامین c و بتاکاروتن است و مصرف مداوم آن در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، سرطان، بیماری های التهابی، آسم و آرتریت روماتوئید تاثیر به سزایی دارد. جودت خاطرنشان کرد: مصرف هلو و شلیل با جلوگیری از افزیش فشار خون و ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود