پارسینه : تهیه و سرو انواع کوفته بعنوان غذای مکمل و یا بعنوان غذای اصلی از دیر باز در ایران رایج بوده ست. استفاده از انواع سبزیجات معطر در این نوع کوفته برنجی، آنرا خوشمزه خوش ععطر و طعم کرده است. حتی گیاه خواران نیز می توانند با جایگزین کردن مواد اولیه مناسب دیگری به جای گوشت از این غذا لذت ببرند. در ادامه مطلب با طرز تهیه این کوفته آشنا می شوید.مواد لازم  گوشت دوبار چرخ شده : 250 گرم  سبزی کوفته( تره، جعفری, شوید، مرزه، نعناع، ترخان، کمی اسفناج و گشنیز) : 500 گرم  برنج خام، خیس شده : 1 لیوان ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود