سلامت نیوز : سلامت نیوز : پوست و استخوان حیواناتی مثل گاو یا ماهی را در آب جوشانده و به وسیله اسید، محلولی را از آن استخراج می کنند که این فرآیند چندین روز طول می کشد. سپس با فرآوری این محلول و خشک کردن آن ژلاتین حاصل می شود.باید گفت که ژلاتین ماده ای جامد، ترد و شفاف بوده و طیف رنگی آن از زرد کم رنگ تا سفید می باشد، بی مزه و بی بو است و دارای 90- 84 درصد پروتئین، 2-1 درصد نمک های معدنی و 15-8 درصد آب بسته به منبع مورد استفاده آن می باشد. همچنین فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود