پارسینه : تره تیزک ، بومی اروپا، غرب آسیا و ایران است از این گیاه ۲ هزار ساله که عطر و طعم تندی دارد، به عنوان غذا و دارو استفاده می شود. قسمت های قابل استفاده این گیاه شامل تخم، ریشه و برگ آن است. ▪ این گیاه سرشار از ویتامین ECA اسیدفولیک، کلسیم و آهن است. ▪ چربی و کلسترول خون را کاهش می دهد. ▪ منبع عالی آنتی اکسیدان و فیتوکمیکال است. ▪ تحریک کننده اشتها و تصفیه کننده خون است. ▪ برای درمان یبوست به کار برده می شود. ▪ دانه های آن خاصیت خلط آور دارد و با جویدن آن سردرد، آسم، سرفه و گلودرد برطرف می شود. ▪ از آنج ...