پارسینه : تره تیزک ، بومی اروپا، غرب آسیا و ایران است از این گیاه ۲ هزار ساله که عطر و طعم تندی دارد، به عنوان غذا و دارو استفاده می شود. قسمت های قابل استفاده این گیاه شامل تخم، ریشه و برگ آن است.
▪ این گیاه سرشار از ویتامین ECA اسیدفولیک، کلسیم و آهن است.
▪ چربی و کلسترول خون را کاهش می دهد.
▪ منبع عالی آنتی اکسیدان و فیتوکمیکال است.
▪ تحریک کننده اشتها و تصفیه کننده خون است.
▪ برای درمان یبوست به کار برده می شود.
▪ دانه های آن خاصیت خلط آور دارد و با جویدن آن سردرد، آسم، سرفه و گلودرد برطرف می شود.
▪ از آنج ...