پارسینه : مواد اولیه :
نان تست روگن سه عدد
پنیر خامه ای 50 گرم
گردو یک عدد
خیار نصف عدد
گوجه فرنگی نصف عددطرز تهیه: نان ها را تست کرده سپس به صورت مثلث برش می زنیم. روی سه قطعه از نان ها را با چاقو پنیر مالیده و به ترتیب روی هر کدام گردو خرد شده، خیار و گوجه فرنگی ورقه شده قرار داده سپس برش دیگر نان را روی آن قرار می دهیم. نکته:
می توانید برش روی نان را نیز پنیر مالیده سپس ساندویچ را برگردانید.
نان روگن حاوی فیبر بالایی است و به احساس سیری در کودکان در کمک می کند. خانم آرزو یگانه کارشنا ...