پارسینه : مواد اولیه : نان تست روگن سه عدد  پنیر خامه ای 50 گرم  گردو یک عدد  خیار نصف عدد  گوجه فرنگی نصف عددطرز تهیه: نان ها را تست کرده سپس به صورت مثلث برش می زنیم. روی سه قطعه از نان ها را با چاقو پنیر مالیده و به ترتیب روی هر کدام گردو خرد شده، خیار و گوجه فرنگی ورقه شده قرار داده سپس برش دیگر نان را روی آن قرار می دهیم. نکته: می توانید برش روی نان را نیز پنیر مالیده سپس ساندویچ را برگردانید. نان روگن حاوی فیبر بالایی است و به احساس سیری در کودکان در کمک می کند. خانم آرزو یگانه کارشنا ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود