31 مرداد 1401
شماره خبر: 271864

خطوط تلفن ثابت مشترکان مرکز آیت الله طالقانی کرج دچار اختلال می شود

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری



مدیر کل مخابرات منطقه البرز اعلام کرد: خطوط تلفن و دیتای مشترکان مرکز آیت الله طالقانی کرج روز سه شنبه یکم شهریور ماه جاری دچار اختلال می شود.
عبدالله بیان اظهار داشت : این اختلال در اجرای عملیات کابل برگردان و توسعه شبکه کابلی خطوط تلفن ثابت و سیار مشترکان این مرکزبه مدت ۴۸ ساعت ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: این اختلال در محدوده کرج ، سه راه عظیمیه ، بلوارهای شورا و جانبازان و محدوده بیمارستان باهنر ایجاد می شود.وی اظهار داشت: با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی و دیتای مشترکین، پس از اجرای عملیات توسعه خطوط کابلی ، اختلال در تلفن مشترکان این مرکز برطرف خواهد شد.بیان گفت: اکنون بیش از یک میلیون و ۱۰۰ شماره تلفن ثابت در استان البرز فعال است. وی افزود: در زمان حاضر ۹ شرکت خدمات اینترنتی در البرز فعال است که ۵۳ درصد مشترکان خدمات اینترنی از مخابرات و ۴۷ درصد از سایر شرکت ها خدمات دریافت می کنند.


منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود