17 فروردین 1404
شماره خبر: 322130

جشنواره لاله ها فرصتی برای معرفی توانمندیها و ظرفیت های شهر کرج

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری



رئیس شورای اسلامی شهر کرج در بازدید از یازدهمین جشنواره لاله‌های کرج گفت: این جشنواره که پشتوانه برگزاری ده دوره موفق را در کارنامه دارد به برند شهر کرج تبدیل‌شده و رویدادی برای معرفی توانمندیها و ظرفیت های شهر کرج فراهم می کند که باید به بهترین نحو از آن استفاده کنیم.
مسعود محمدی اظهار داشت: میزان استقبال شهروندان و آمار بازدید اولین روزهای بازگشایی این جشنواره در هوای بارانی نشان دهنده توجه مردم به برپایی این گونه جشنواره ها است.
وی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد بزرگ اظهار کرد: اقدامات مجموعه مدیریت شهری کرج و تلاش چندین ماهه سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری در برنامه ریزی کاشت پیازهای لاله‌ها در زمان مناسب و طراحی فضای داخلی باغ گلها ستودنی است.محمدی بیان داشت: رفاه حال بازدیدکنندگان و اتخاذ تدابیر ترافیکی در ساعات منتهی به عصر و پیک ترافیک ضرورت دارد و راه انداری سامانه فروش بلیط الکترونیکی از صف های طولانی و اردحام بی مورد جمعیت جلوگیری کرده است و باید هر ساله این جشنواره با کیفیتی بهتر برگزار شود رییس شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: از ابتدای فعالیت شورای ششم، احداث ۳۰ پارک محله ای در مناطق دهگانه کرج محقق شده است و افزایش سرانه فضای سبز و موفقیت‌های حاصل در حوزه محیط زیست شهری و توسعه اماکن گردشگری در سال جدید نیز با پشتکار و جدیت حوزه های مختلف مجموعه مدیریت شهری ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود