میدان امام حسین (ع) با ۱۴ اِلمان لوستر نوری زیباسازی شد
سپیدارآنلاین: گروه شهری
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج از نصب ۹ اِلمان لوستر داخل میدان امام حسین (ع) و پنج لوستر در لچکی های اطراف آن خبر داد.
امیر رضیان با اشاره به اینکه دلپذیر کردن فضاهای شهری تاثیر بسزایی در ارتقای شادابی و نشاط جمعی ایفا می کند، اظهار کرد: ۹ اِلمان لوستر در داخل میدان امام حسین (ع) و پنج لوستر در لچکیهای اطراف آن نصب شده است.وی افزود: امروزه کاربرد اِلمان های نوری شهری در ایجاد هویت بخشی به شهر و شناخته شدن شهر و یا منطقهای خاص چه برای شهروندان و چه برای مسافران و گردشگران پوشیده نیست.سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج، افزایش زیبایی و جذابیت فضاهای شهری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان را محور اصلی فعالیتهای زیباسازی شهر معرفی کرد و بیان داشت: با هدف ترکیب نور و هنر و ایجاد فضایی جذابتر، در کنار لوستر هشت متری که پیش از این در میدان امام حسین (ع) نصب شده بود، نسبت به ساخت و نصب المان لوسترهای سه متری در محدوده برج نوری واقع در میدان امام حسین (ع) اقدام شد.
رضیان اضافه کرد: المانهای لوستر جانمایی شده، برگرفته از طرح گل لاله است که علاوه بر تقویت هویت منظر شبانه ورودی شهرکرج، تاثیر زیادی در خوانایی و زیبایی در ساعات روشن روز دارد.