21 اردیبهشت 1405
شماره خبر: 343166

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه الگوی محرک توسعه نمازی‌خواه

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری



سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه الگوی محرک توسعه مسکونی – تجاری نمازی خواه واقع در محله آسیاب برجی خبر داد.
مهدی سلمانی در حاشیه بازدید از پروژه نمازی‌خواه، ضمن ابراز رضایت از پیشرفت این پروژه با توجه به رویکرد شهرداری کرج در خصوص اجرای پروژه‌های محرک توسعه به عنوان گام اساسی در زمینه احیا، بهسازی و نوسازی بافت ناکارآمد شهر، اظهار کرد: پروژه ۷۴ واحدی نمازی‌خواه قریب به ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در مرحله تکمیل تاسیسات و نصب آسانسور است.
وی افزود: این پروژه در راستای نوسازی مسکن و به منظور تهاتر با املاک واقع در بافت های فرسوده شهری، در ۷۰ واحد مسکونی با متراژ ۹۵ الی ۱۳۵ متر مربع و چهار واحد تجاری در ۶ طبقه روی همکف و ۲ طبقه زیر زمین شامل پارکینگ، فضای سرایداری، سالن اجتماعات و فضای پارک دوچرخه در حال احداث است.شایان ذکر است، اجرای پروژه الگوی محرک توسعه مسکونی – تجاری نمازی خواه در زمینی به مساحت ۲هزار و ۵۰۰ متر مربع با مالکیت شهرداری کرج و مشارکت بخش خصوصی، در راستای اجرای طرح کلید به کلید با مالکین واقع در طرح‌های اولویت دار در محدوده بافت‌های فرسوده صورت پذیرفته و امید است با تداوم فعالیت‌های مشابه، شاهد رشد و ارتقای سطح کیفی زندگی و نوسازی مسکن در مناطق ناکارآمد شهری باشیم.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود