سند امنیت غذایی البرز تهیه و تدوین می شود
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: سند امنیت غذایی البرز با توجه به ظرفیت ها و نیازهای استان باید تهیه و تدوین شود همچنین با ترسیم نقشه راه می توان روند تحقق اهداف سند را به شکل منطقی و متوازن سرعت بخشید.
فتح الله حقیقی در جلسه تدوین سند امنیت غذایی استان با بیان اینکه این سند از جهات مختلف دارای اهمیت است افزود: بر این اساس کمیته های 5 گانه تدوین و اجرای سند امنیت غذایی استان مسئولیت خطیری بر عهده دارند. وی با اشاره به ضرورت ارائه دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمیته های مربوطه ادامه داد: باید این طرح با منطق و ارزیابی دقیق بنا بر ارزیابی و بررسی های جدی تدوین شده و چالش ها و دغدغه های غذایی استان در آن لحاظ شود. حقیقی گفت: موارد مطروحه در این سند تخصصی بوده و مدیران کمیته ها به منظور اشراف کامل به موضوعات، باید از مشاوران مجرب و متخصص بهره گیرند.
وی ترسیم نقشه راه با استناد و بهره برداری از سند ملی غذایی لازم دانست و افزود: سند باید بر اساس ظرفیت ها و مشکلات البرز مدون و اجرایی شود از این رو بررسی دقیق از ابعاد مختلف استان بسیار حائز اهمیت است.معاون استاندار اضافه کرد: اعضای کمیته پس از مطالعه دقیق سند و اطلاع از اهداف آن باید طبق برنامه زمانبندی شده، ضمن جلسات منظم، برنامه های مرتبط با این امر را طوری ارائه دهند که قابلیت اجرایی داشته باشد. وی گفت: با نقشه راه مشخص، می توان قابلیت اجرایی برای برنامه های ملی در ابعاد استانی و دستگاه های اجرای ایجاد کرده و مسئولیت ها و وظایف را به درستی تعریف کرد. حقیقی با اشاره به اینکه بر اساس سند امنیت غذایی اقدامات دستگاه ها هدف گذاری شده و زمانبندی تحقق آن مشخص می شود افزود: ایجاد کمیته ارزیابی و پایش برنامه ها و روند اجرای آنها نیز دارای اهمیت بوده از این رو نیاز است از افرادی کارشناس و متخصص در این امر بهره برداری شود.