15 اردیبهشت 1404
شماره خبر: 323848

شوراها باید از اختیارات قانونی برای خدمت‌رسانی به مردم استفاده کنند

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



آیین تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان ساوجبلاغ با حضور امام‌جمعه ساوجبلاغ، امام‌جمعه شهر جدید مهستان، امام‌جمعه بخش چندار و شهر کوهسار، فرماندار محترم شهرستان و دیگر مسئولین شهرستانی، شهری و روستایی در سالن اجتماعات ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد.
علی حدادی نماینده مردم شریف شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی با تبریک فرارسیدن ایام دهه کرامت، میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت امام رضا (ع)، همچنین روز شورا، روز معلم و روز کارگر، از زحمات تمامی اعضای شوراها، معلمان و کارگران قدردانی کرد. حدادی در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه انتخابیه، تأکید کردند: «قانون اساسی اختیارات مهمی را به شوراهای اسلامی شهر و روستا داده و این ظرفیت باید در جهت خدمت‌رسانی به مردم به بهترین نحو مورداستفاده قرار گیرد.» وی با اشاره به جلسات مختلف در روستاها و شهرهای حوزه انتخابیه، اظهار داشت: «تلاش ما همواره بر حضور میدانی، شنیدن مطالبات مردم و پیگیری دغدغه‌های آنان در مجلس بوده است. در نطق اخیر در صحن علنی مجلس نیز به موضوعات مهمی ازجمله وضعیت اقتصادی، مشکلات معیشتی مردم و ضرورت برنامه‌ریزی جامع اقتصادی از سوی دولت اشاره شد.» نماینده مجلس بابیان اینکه سال جاری، سال سرمایه‌گذاری برای تولید با مشارکت مردمی است، افزود: «کاهش نرخ ارز نیمایی، کنترل بازار ارز و اصلاح عملکرد بانک‌ها ازجمله اقدامات ضروری برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور است.» وی همچنین با اشاره به افزایش بودجه عمرانی شهرستان‌ها، اعلام کرد: «برای سال ۱۴۰۴، بودجه ویژه‌ای در سه حوزه آب شرب، راه‌های روستایی و طرح‌های بنیاد مسکن اختصاص‌یافته است. همچنین اعتبارات ملی ویژه‌ای نیز برای حوزه انتخابیه جذب‌شده که در نوع خود بی‌سابقه است.» به گفته وی، بخشی از این اعتبارات برای پروژه‌هایی چون بیمارستان مهستان و توسعه راه‌های روستایی اختصاص‌یافته که با مشارکت وزارتخانه‌ها و پیگیری مستمر به مرحله اجرا رسیده‌اند. وی در ادامه از فرمانداران حوزه انتخابیه خواست پروژه‌ها را بر اساس اولویت‌بندی دقیق اجرایی کنند و گفت: «یکی از چالش‌ها، تعداد پایین پروژه‌های ملی در شهرستان‌هاست که برای رفع آن، باید طرح‌های مطالعاتی بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا زمینه اخذ مجوز ماده ۲۳ برای پروژه‌های بزرگ فراهم شود.»
نماینده مردم همچنین از پیگیری ویژه برای تأمین حق‌آبه استان از سد طالقان خبر داد و گفت: «اختصاص کامل سهمیه آب مصوب برای شهرهای هشتگرد، مهستان و نظرآباد ضروری است و مذاکرات لازم با وزیر نیرو در این خصوص انجام‌شده است.» وی در پایان ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، به‌ویژه شهید خدمت، آیت‌الله رئیسی، بر لزوم تلاش مضاعف برای رفع نا ترازی‌های مدیریتی در حوزه‌های انرژی و تولید تأکید کرد و گفت: «این سال پایانی فرصت طلایی برای شوراهاست تا عملکرد خود را به نمایش گذاشته و در خدمت‌رسانی به مردم گام‌های مؤثری بردارند.»

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود