30 مرداد 1404
شماره خبر: 329568

کاهش جرائم و ارتقاء امنیت در استان البرز با مشارکت مردمی و برنامه‌ریزی هدفمند

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری البرز با اشاره به کاهش آمار جرائم و ارتقاء سطح امنیت استان، این دستاورد را حاصل مشارکت مردمی، اقدامات فرهنگی و تعامل سازنده بین مردم و مسئولان دانست.
قدرت‌الله سیف، معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری، با بیان اینکه اقدامات فرهنگی و مشارکت مردم در برنامه‌های محله‌محور نقش مهمی در کاهش جرائم و ارتقاء امنیت در استان داشته است، اظهار کرد: این روند نتیجه‌ی برنامه‌ریزی دقیق و تعامل سازنده‌ی میان مردم و مسئولان است.معاون استاندار البرز در نشست هم‌اندیشی مسئولان شهرستان چهارباغ، با اشاره به نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در مدیریت کشور طی سال گذشته، تأکید کرد: خواب آشفته‌ی دشمنان برای ایران تعبیر نشد؛ چراکه اگر جنگی ۱۲ روزه علیه کشوری دیگر رخ می‌داد، ساختار آن کشور فرو می‌پاشید، اما این موضوع در ایران محقق نشد.سیف خاطرنشان کرد: فرمانده کل قوا پس از شهادت فرماندهان در جنگ اخیر، در کمتر از ۲۴ ساعت فرماندهان جایگزین را معرفی کردند و نیروهای مسلح با تمام توان به مقابله با دشمن پرداختند. وی همچنین وسعت سرزمینی، جمعیت بالا و موقعیت استراتژیک ایران را از مؤلفه‌های قدرت کشور برشمرد و افزود: حتی در صورت تداوم جنگ با رژیم صهیونیستی، ایران توان اثرگذاری بر اقتصاد جهانی را دارد.وی بر لزوم توجه جدی به پدافند غیرعامل تأکید کرد و گفت: مردم ایران، با وجود فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه، با انسجام و هوشیاری خود، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کردند. او افزود: تلاش دشمنان برای ایجاد ناآرامی داخلی و تجزیه‌ی کشور ناکام ماند و مردم آگاه و فهیم ایران، در زمان مناسب وارد میدان شدند.
معاون استاندار بر ضرورت حفظ انسجام اجتماعی تأکید کرد و گفت: مدیران باید با حضور مستمر در بین مردم، پاسخ‌گویی و تعامل را تقویت کنند. وی اضافه کرد: استاندار البرز نیز بر پرهیز مسئولان از پشت‌میزنشینی و حضور عملی در میدان خدمت تأکید دارد.سیف با اشاره به رشد سالانه‌ی جمعیت استان گفت: سالانه حدود ۱۰۰ هزار نفر به جمعیت البرز افزوده می‌شود که این روند، نیازمند توسعه‌ی زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی دقیق است. وی در ادامه به کمبود ۲۰ تا ۳۰ هزار مگاواتی برق در کشور اشاره کرد و افزود: بخشی از این کمبود ناشی از فرسودگی تجهیزات است؛ اما تا سال آینده، ۳۰۰ مگاوات برق از طریق پنل‌های خورشیدی تأمین خواهد شد.وی همچنین از افزوده شدن ۱۱۰ مگاوات برق تا پایان مهرماه ۱۴۰۴ به ظرفیت برق استان خبر داد و گفت: عمده‌ی برداشت آب در البرز از سفره‌های زیرزمینی صورت می‌گیرد؛ اما با ساخت مخازن طی دو سال گذشته، قطعی آب کاهش یافته است. همچنین با بهره‌برداری شهرهای مرکزی و غربی استان از خط انتقال آب طالقان، مشکل کمبود آب و برق به حداقل خواهد رسید.در پایان، سیف از کاهش جرائم و افزایش سطح امنیت استان با وجود رشد جمعیت خبر داد و این موفقیت را حاصل برنامه‌ریزی منسجم، اقدامات فرهنگی و مشارکت فعال مردم در برنامه‌های محله‌محور دانست. وی همچنین بر ضرورت آگاهی‌بخشی به مردم برای مشارکت مؤثر در انتخابات شورای شهر و روستا تأکید کرد و گفت: انتخاب افراد متعهد و دارای برنامه، نقش مهمی در پیشرفت جامعه خواهد داشت.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود