14 مهر 1404
شماره خبر: 332277

فرهند بعنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز منصوب شد

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



طی حکمی از سوی نماینده عالی دولت در استان البرز محمدباقر فرهند بعنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز منصوب شد.
در متن این حکم از سوی مجتبی عبداللهی استاندار البرز آمده است که:
جناب آقای محمدباقر فرهند
سلام علیکم
نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جناب عالی در حوزه ارتباطات و اطلاع رسانی به موجب این حکم به سمت "سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز" منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود با اتکا به دانش تخصصی در حوزه ارتباطات سازمانی و روابط عمومی نوین، ضمن نهادینه‌سازی گفتمان امید و همگرایی نسبت به طراحی و اجرای برنامه‌های اثربخش اطلاع‌رسانی اقدام نموده و با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌های ملی، محلی و پلتفرم‌های نوین دیجیتال تصویر روشن و دقیق از خط مشی ها، برنامه‌ها و دستاوردهای دولت محترم وفاق ملی را به افکار عمومی عرضه نمایید.
ضروری است با رعایت کامل الزامات قانونی و اخلاق حرفه‌ای حضور کارآمد و هدفمند روابط عمومی را در همه عرصه‌های تصمیم‌سازی و تصمیم گیری استان تثبیت کرده و با ایجاد ساز وکارهای تعاملی فراگیر بستر ارتقاء اعتماد عمومی شفافیت عملکردی و هم افزایی میان نهادهای حاکمیتی و مردم را فراهم آورید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در پرتو رهنمودهای روشنگرانه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی ) با نگرشی توسعه محور و رویکردی مسئله محور ماموریت‌های محوله را در راستای تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سیاست‌های دولت وفاق ملی به انجام رسانده و در پیشبرد راهبردهای کلان استان موفق و سربلند باشید.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود