27 مهر 1404
شماره خبر: 333240

بیمه سلامت البرز می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نامطلوب حقوق برخی کارکنان حوزه سلامت و سایر بخش‌های دولتی، از فراهم شدن بستر قانونی در برنامه هفتم توسعه برای بهبود دریافتی‌ها خبر داد و گفت: دولت اکنون این اختیار را دارد تا با استفاده از ظرفیت ماده ۱۰۶، نسبت به پرداخت فوق‌العاده ویژه تا سقف ۲۵ هزار امتیاز به دستگاه‌هایی که حقوق پایین‌تری دارند اقدام کند.
به گزارش سپیدار نیوز علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، در آستانه هفته بیمه سلامت، در دیدار با مسئولان و کارکنان این حوزه ضمن قدردانی از خدمات و زحمات آنان، بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات سلامت و استفاده از نوآوری‌ها در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت دو نعمت «سلامت» و «امنیت» در آموزه‌های دینی، افزود: در روایات ما آمده است که سلامت و امنیت، دو نعمتی هستند که اغلب مردم نسبت به ارزش واقعی آن‌ها غافل‌اند. امروز، کارکنان حوزه سلامت، با تلاش‌های خود، در حفظ یکی از این دو نعمت حیاتی نقشی کلیدی ایفا می‌کنند.عباسی با اشاره به بازدید از بخش های مختلف بیمه سلامت استان البرز گفت: نوآوری‌های ارزشمندی در این حوزه صورت گرفته است. کاهش مراجعات حضوری مردم و ارائه خدمات غیرحضوری، اقدامی تحسین‌برانگیز است که می‌تواند بخشی از بار مشکلات مردم، به‌ویژه اقشار کم‌درآمد را کاهش دهد. این حرکت، گامی مؤثر در جهت عدالت در سلامت و دسترسی همگانی به خدمات پایه‌ای بهداشتی و درمانی است.
نماینده کرج، فردیس و اشتهارد افزود: در مجلس شورای اسلامی، ما وظیفه خود می‌دانیم که از چنین اقدامات مؤثری حمایت کنیم. در سال‌های گذشته نیز برای تقویت بیمه سلامت گام‌های مهمی برداشته‌ایم و ان‌شاءالله در ادامه نیز حمایت‌های لازم را در قالب بودجه‌های سالانه و قوانین مرتبط ادامه خواهیم داد.
عباسی در ادامه، ضمن اشاره به چالش‌های بودجه‌ای استان البرز، اضافه کرد: در مواردی باید تلاش کنیم تا بودجه حوزه بیمه سلامت در سطح ملی افزایش یابد و در مواردی نیز باید در همان چارچوب مصوب، برای کسب سهم عادلانه و بیشتر برای استان البرز تلاش کنیم. انتظار داریم مسئولان سازمان بیمه سلامت در این مسیر با ما همکاری داشته باشند تا از ظرفیت‌های قانونی برای توسعه خدمات در استان بهره‌برداری کنیم.وی در بخشی دیگر از سخنان خود به وضعیت حقوق و معیشت کارکنان دولت، به‌ویژه نیروهای شاغل در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: در مجلس، با علم به اینکه دریافتی بسیاری از کارکنان دولت متناسب با شأن و جایگاه‌شان نیست، در برنامه هفتم توسعه، در ماده ۱۰۶ اختیارات لازم را به دولت اعطا کرده‌ایم تا برای بهبود وضعیت حقوق کارکنان، به‌ویژه در دستگاه‌هایی با دریافتی پایین، اقدام کند. دولت هم‌اکنون می‌تواند تا سقف ۲۵۰۰۰ امتیاز، فوق‌العاده ویژه برای این دستگاه‌ها در نظر بگیرد.
عباسی ادامه داد: ما در مجلس نه تنها زمینه قانونی این اقدام را فراهم کردیم، بلکه در ماه‌های اخیر نیز برای اجرایی شدن آن پیگیری‌های جدی انجام دادیم. لازم است دولت با استفاده از این اختیارات، عدالت مزدی را در دستگاه‌های اجرایی برقرار سازد.وی همچنین با اشاره به شرایط حساس منطقه و تأثیر آن بر وضعیت کشور، گفت: دشمنان ملت ایران، از جمله رژیم صهیونیستی، آمریکا و دیگر کشورهای همسو با آنان، هزینه‌هایی را به کشور تحمیل کرده‌اند. در این شرایط، همراهی مردم و انسجام داخلی مهم‌ترین مولفه پایداری نظام است.
عباسی ضمن قدردانی از رفتار مسئولانه و متمدنانه مردم در بحران‌های اخیر، تأکید کرد: اعتماد و رضایت مردم، ارتباط مستقیمی با عملکرد مسئولان دارد. اگر ما در قوای مختلف چه در دولت، چه در مجلس و سایر نهادها وظایف خود را به درستی انجام دهیم، قطعاً مردم نیز با ما همراه خواهند بود و دشمنان نخواهند توانست از هیچ‌گونه شکاف اجتماعی بهره‌برداری کنند.
وی خطاب به مدیران حوزه سلامت گفت:ما در یک کشتی واحد قرار داریم. مسئولان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس، همگی در کنار مردم هستند و وظیفه‌ای مشترک بر عهده دارند. هر کجا نیاز به حمایت، قانون‌گذاری یا اصلاح قوانین احساس کردید، حتماً به ما منتقل کنید. ما نیز متعهدیم که با نگاهی ملی، و با استفاده از بازخوردهای میدانی شما، مسیر خدمت‌رسانی را تسهیل کنیم.
عباسی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان البرز گفت: البرز می‌تواند در بسیاری از شاخص‌ها، از جایگاه انتهایی فاصله گرفته و در صدر قرار گیرد. برخی اقدامات ارزشمند صورت‌گرفته در این استان، حتی در سطح کشور بی‌نظیر است و می‌تواند به عنوان پایلوت ملی معرفی شود. بیمه سلامت استان نیز می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد.
وی با آرزوی سلامتی و توفیق برای همه خدمت‌گزاران حوزه سلامت، ابراز امیدواری کرد که با استمرار همکاری‌ها، شاهد ارتقای کیفی خدمات سلامت در البرز و سراسر کشور باشیم.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود