10 مرداد 1405
شماره خبر: 348018

رقابت های تکواندو یادواره شهدای میناب در البرز برگزار شد

سپیدار‌آنلاین: گروه ورزشی



رییس هیات تکواندوی استان البرز اعلام کرد: باشگاه سینوژاد قهرمان رقابت های تکواندوی بانوان این استان یادواره شهدای مدرسه میناب شد.
«محمد انصاف‌دوست»افزود: در این دوره از مسابقات، باشگاه «سینوژاد البرز» با کسب ۶ مدال طلا و یک مدال برنز و مجموع ۷۴۰ امتیاز، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
وی ادامه داد: آکادمی« حیدری البرز» نیز با کسب یک مدال طلا، ۲ مدال نقره و یک مدال برنز و مجموع ۲۹۰ امتیاز، در جایگاه دوم قرار گرفت.انصاف‌دوست گفت: آکادمی« امید البرز» هم با کسب یک مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۲۶۰ امتیاز، مقام سوم این رقابت‌ها را به دست آورد.رییس هیات تکواندوی استان البرز یادآور شد: این رقابت‌ها روز گذشته در ۲ بخش کمربند قرمز و مشکی با حضور ۱۳۲ تکواندوکار از استان البرز و برخی استان های کشور در خانه تکواندوی البرز برگزار شد و نتایج آن ساعتی پیش اعلام شد.
وی افزود: اکنون نیز مسابقات تکواندوی مردان در کرج در حال برگزاری است.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود