30 اردیبهشت 1393 شماره خبر: 122262 مراحل تولید فرآورده های دامی در بخش های مختلف به خوبی رصد می شود سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی [thumb]http://p-sepidar.ir/uploads/posts/2014-05/1400561147_81169653-5705532.jpg نسخه قابل چاپ برچسب ها: سازمان, تولید, فرآورده, گوشتی, کارخانه, سلامت, نظارت, دامپزشکی, پرورش, برداری, کشوربا, خوراک, دراین, آبزیان, مختلف, بیماری, پیشگیری, امعه،, اهمیت, فرآیند مطالب مشابه: بیش از یک تن فرآورده های خام دامی در نظرآباد معدوم شد البرز در تولید داروهای دامی از رتبه های برتر کشور است افت تولید فرآورده گوشتی از ۱۵۰ به ۸۰ هزار تن در ۴ ماه/ لغو صادرات به دلیل گرانی گوشت تحریم بر تامین واکسن تاثیرگذار نبوده است افت تولید فرآورده گوشتی از ۱۵۰ هزار به ۸۰ هزار تن در ۴ ماه/ لغو صادرات به دلیل گرانی گوشت ارسال نظر نام:* ایمیل:* متن نظر: کد امنیتی: * افزودن