7 تیر 1393
شماره خبر: 124773

محصولات ارگانیک در مبدأ تولید پایش شوند

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

محصولات ارگانیک در مبدأ تولید پایش شوند


مدیرکل جهادکشاورزی استان البرز بر لزوم تضمین سلامت محصولات کشاورزی ارگانیک در حین تولید تأکید کرد و گفت: محصولات باید در مبدأ تولید پایش شوند.
مسعود کریمی طی سخنانی اظهار کرد: وزارت جهادکشاورزی که مسئولیت تأمین امنیت غذایی جامعه را برعهده دارد گام‌های مؤثری در راستای تولید کمی محصولات کشاورزی برداشته، به طوری‌که امروز کشور در تولید محصولاتی چون گندم، عسل و میوه از رتبه جهانی برخوردار است. وی افزود: در سال‌های اخیر علاوه بر تولید کمی محصولات کشاورزی، تولید کیفی محصولات نیز مورد توجه کارشناسان بخش کشاورزی قرار گرفته که این توجه بستر فعالیت کشاورزی ارگانیک و تولید محصول سالم را فراهم آورده است. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شیوع بیماری‌های مختلف، تولیدکنندگان ارگانیک را بر آن داشته که با استفاده از روش‌های استاندارد محصولی را تولید کنند که با مبانی زیست محیطی سازگار بوده و سلامتی انسان را تهدید نکند. کریمی ادامه داد: با توجه به تقاضای روزافزون برای مصرف محصولات کشاورزی ارگانیک، لزوم بهره‌برداری هر چه بیشتر از ظرفیت‌ها در راستای توسعه کشاورزی ارگانیک باید در دستور کار قرار بگیرد. مدیرکل جهاد کشاورزی استان البرز به فعالیت انجمن ارگانیک استان البرز اشاره کرد و گفت: انجمن توسعه و ترویج محصولات کشاورزی ارگانیک البرز با هدف استانداردسازی محصولات کشاورزی در جهت افزایش سلامت غذایی و افزایش بهره‌وری با استفاده از شرایط بالقوه موجود در استان فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون گام‌های مثبتی را در این راستا برداشته است. وی اضافه کرد: انجمن برای توسعه روزافزون باید ارتباط خود را با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی بیشتر نماید و فعالیت‌ها را به هیئت مدیره انجمن خلاصه نکند. این مسئول گفت: انجمن باید به گونه‌ای ساماندهی شود که زمینه فروش محصولات ارگانیک را در بازارهای داخلی مهیا کند تا کشاورزانی که در این حوزه کار می‌کنند انگیزه لازم برای فعالیت بیشتر را داشته باشند. کریمی در پایان بر لزوم پایش محصولات ارگانیک تأکید کرد و افزود: پایش محصولات ارگانیک در مبدأ ضرورتی است که متأسفانه تا کنون ممکن نشده است، لذا انجمن ارگانیک استان باید با سازمان مهندسی کشاورزی ارتباط مؤثرتری داشته باشد تا با برنامه‌ریزی و انجام آزمایش‌های لازم سلامت محصولات در حین تولید تضمین شود.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود