طرح پایش شیرخام درمراکز توزیع در استان البرز به اجرا درآمد
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی البرز از اجرایی شدن طرح پایش شیر خام در مراکز عرضه مستقر در سطح استان خبرداد.
دکتر سید محسن ابوترابی افزود:این طرح با همکاری واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی استان البرز در واحدهای توزیع کننده شیر برای بررسی عاری بودن این فرآورده دامی از عامل انتقال تب مالت (بروسلوز) انجام می شود. وی در خصوص لزوم اجرای این طرح، اظهار داشت: با توجه به اینکه استان البرز یکی از مناطق تامین کننده شیر در کشور محسوب می شود براین اساس نظارت دقیق بر مراکز تولید و توزیع آن بیشتر شده است . وی گفت: دامپزشکی استان البرز طی برنامه ریزی منظم اقدام به بازرسی از مراکز عرضه شیر و اخذ نمونه های لازم نموده و تمام نمونه ها به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان برای انجام آزمایشات بروسلوز (عامل بیماری تب مابت)ارسال می شود. ابوترابی با اشاره به اینکه تاکنون موردی از وجود میکروب بروسلا در البرزمشاهده نشده، گفت: به مردم توصیه می شود حتی المقدوراز خرید شیر فله ای و خام خودداری نمایند و در صورت خرید هم حتما شیر را به مدت 20 دقیقه جوشانده و سپس مصرف کنند.
منبع ایرنا