11 مهر 1394
شماره خبر: 150216

"پرورش ماهی در قفس در دریا" از مهمترین پروژه‌های سازمان شیلات است‌

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

"پرورش ماهی در قفس در دریا" از مهمترین پروژه‌های سازمان شیلات است‌


رئیس سازمان شیلات کشور با تاکید براینکه پرورش ماهی در قفس در دریا از مهمترین پروژه‌های سازمان شیلات محسوب می‌شود، گفت: حدود ۹۰۰ هزار تن امکان تولید در پرورش ماهی در قفس وجود دارد که پرورش ۲۰۰ هزار تن تا پایان برنامه ششم در دستور کار قرار گرفته است.
حسن صالحی در حاشیه بازدید از طرح توسعه مجتمع پرورش ماهی در کرج که صبح امروز با حضور معاون استاندار البرز و چند تن از مسئولان برگزار شد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: به‌طور متوسط در جهان 50 درصد ماهی مردم از آبزی‌پروری است که این میزان در کشور حدود 40 درصد است. وی با بیان اینکه در کشور با محدودیت‌های منابع آب شیرین روبه‌رو هستیم، افزود: یکی از سیاست‌هایی که در دولت تدبیر و امید در دستور کار قرار گرفت و به شدت مورد توجه است، موضوع پرورش ماهی در قفس در دریا است. رئیس سازمان شیلات کشور با تاکید براینکه این امر از پروژه‌ها و برنامه‌های کلان دولت و وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود، تصریح کرد: بر‌اساس مطالعاتی که با کشور نروژ انجام شده، حدود 900 هزار تن امکان تولید پرورش ماهی در قفس وجود دارد. وی گفت: برای سال پایانی برنامه ششم توسعه 200 هزار تن در خلیج فارس، دریای عمان و خزر هدف‌گذاری شده و مطالعات آزمایشی و تکمیلی آن از سال گذشته انجام شده ‌که امید است برای سال آینده تا 10 هزار تن پرورش ماهی در قفس داشته باشیم.
صالحی خاطرنشان کرد: در آب‌های داخلی سیاستی که در پیش گرفتیم با توجه به سرمایه‌گذاری‌هایی که توسط پرورش‌دهندگان ماهی انجام شده، استفاده از مکانیزاسیون و دانش و تکنولوژی برای افزایش بهره‌وری در حوزه غذای ماهی، اصلاح نژاد و مهندسی ژنتیک، استفاده از سیستم‌های برگشت آب و هواده و نیز تزریق اکسیژن برای بالا بردن تولید در واحد سطح، در دستور کار قرار دارد. معاون وزیر کشاورزی با اشاره به وضعیت سرانه مصرف ماهی در کشور، اظهار داشت: در سال گذشته متوسط سرانه مصرف ماهی در دنیا بیش از 20 کیلوگرم و در ایران 9 کیلوگرم بود که در واقع از نصف متوسط جهانی نیز پایین‌تر هستیم. وی افزود: هدف‌گذاری برای سال پایانی برنامه ششم 13 کیلوگرم است که باید تلاش کنیم در چند برنامه به سطح متوسط جهانی برسیم و در این راستا برنامه‌هایی برای این مهم در دستور کار قرار گرفته است. صالحی تصریح کرد: افزایش تولید، عرضه تنوع محصولات شیلاتی با توجه به ذائقه مردم، گسترش تفاهمی با وزارت کشور که بر اساس آن شهرداری‌ها بازارهای جدید عرضه را در شهرها ایجاد کنند و نیز صدا و سیما برای تبلیغ غذای سلامت در راستای جلوگیری از انواع سکته‌ها نیز اجرایی می‌شود.



منبع:تسنیم

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود