پلمب19 واحد عرضه فرآوردههای خام دامی در کرج و فردیس
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیر کل دامپزشکی استان البرز گفت: بیش از دو هزار واحدعرضه فرآورده های خامی درکرج و فردیس فعالیت دارند.
علی اصغر شریفی اظهارکرد: در ماه گذشته ناظران اداره کل دامپزشکی استان اقدام به بازرسی از واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی در کرج و فردیس نمودند که طی این بازرسیها 39 پرونده تخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شد . وی ادامه داد: به جز پرونده های ارسالی به مراجع قضایی، طی ماه گذشته دستور پلمب 19 واحد نیز با حکم قضایی صادرشد. وی افزود: با توجه به این که درکرج و فردیس بیش از دوهزارواحد شامل قصابی،مرغ فروشی ، ماهی فروشی ، رستوران و ... وجود دارد نظارت و کنترل برفعالیت این واحدها مورد توجه زیادی قرار میگیرد. این مسئول گفت: خوشبختانه دامپزشکی استان با وجود کمبود نیروی انسانی تاکنون توانسته است در حفظ و بهداشت فرآوردههای خام دامی موفق عمل کند.مدیرکل دامپزشکی استان افزود: درماهی که گذشت بیش از دو هزار و 758 نوبت بازدید از واحدهای عرضه فراورده های خام دامی فعال درکرج و فردیس صورت گرفته و پنج هزار و 67 کیلوگرم انواع فرآورده های خام ضبط و مقدار هشت هزارو 389 کیلوگرم نیز پس از بررسی های اولیه و تشخیص فاسد بودن معدوم سازی شده است. وی در پایان گفت: از شهروندان تقاضامیشود در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی موضوع را با شماره رایگان 1512 اطلاع رسانی کنند.
منبع ایسنا