9 اسفند 1394
شماره خبر: 159460

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در نگهداری از ماهی قرمز

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در نگهداری از ماهی قرمز


رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: مردم باید مسایل بهداشتی در مورد نگهداری ماهی قرمز را رعایت کنند.
هوشنگ شهریاری با تاکید بر ضرورت رعایت مسایل بهداشتی در امر نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین، اظهار کرد: مردم باید در جهت پیشگیری از بروز بیماری های مشترک، نهایت رعایت کامل بهداشت را به عمل آورند. وی افزود: با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی سال و تهیه ماهی قرمز از سوی خانواده ها برای سفره هفت سین، توصیه می شود مردم و به خصوص کودکان از دست زدن به این نوع از ماهیان و نیز ضد عفونی کردن ظروف نگهداری آن خودداری کنند. شهریاری بیان کرد: مناسب ترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتی گراد است و در دمای بالاتر از آن، این نوع ماهی ها آسیب پذیر بوده و تغییر ناگهانی دما نیز منجر به مرگ آنها می شود. این مسئول با اشاره به اینکه ماهیان قرمز باید با غذاهای کم پروتیینی و سرشار از کربو هیدرات ها تغذیه شوند، یادآور شد: به این ماهیان باید دو بار در طول روز غذا داده شود. به گفته وی، آب این ماهیان نیز باید کلرزدایی شده و 48 ساعت در یک ظرف دهان گشاد نگهداری شود. رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌‎های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان البرز در پایان یادآور شد:امسال با توجه به هماهنگی به عمل آمده با شهرداری کرج، تمامی مراکز مجاز عرضه ماهی قرمز تحت نظارت بهداشتی این اداره کل قرار گرفته و همچنین نسبت به توزیع رایگان مواد ضدعفونی و بروشورهای آموزشی در بین مراکز عرضه این نوع ماهیان و آموزش های لازم برای متصدیان آن اقداماتی صورت گرفته است.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود