برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو در ساوجبلاغ
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
بمنظور آشنایی متصدیان واحد عرضه گوشت قرمزدر سطح شهرستان ساوجبلاغ با بیماری تب کنگو یک دوره آموزشی آشنایی با این بیماری برای افراد شاغل در این حوزه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که توسط اداره دامپزشکی ساوجبلاغ برگزار شد راههای انتقال بیماری فوق ونیز مراقبتهای لازم در این رابطه بمنظور کاهش مخاطرات بهداشتی در وهله اول برای خود دست اندرکاران مربوطه ودر مرحله بعد برای مصرف کنندگان مواد پروتئینی عرضه شده، مورد بررسی قرار گرفت. گفتنی است این بیماری در دام علایم بالینی مشخصی نداشته وصرفا با اقدامات وتدابیر بهداشتی قرنطینه ای لازم در پروسه پرورش دام ،کشتار دام واستحصال گوشت وعرضه به مردم ،میتوان زمینه رخداد احتمالی بیماری را کاهش داد.این بیماری در انسان با علایم تب ،خونریزی زیرپوستی ونیز خونریزی داخلی همراه بوده که درمان آن به سختی صورت پذیرفته ومتاسفانه اغلب منجر به مرگ ومیر میگردد.تاچند سال پیش این بیماری عمدتا در نواحی مرزی کشور وبیشتر از ناحیه دامهای وارداتی مشاهده میشد ولیکن متاسفانه اخیرا مواردی از اتفاق بیماری در جامعه انسانی در استانهای داخلی وهمجوار ،هم دیده شده است. روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ از کلیه همشهریان تقاضا دارد صرفا گوشت مصرفی ومورد نیاز خود را از مراکز مجاز وبا آرم وعلایم مورد تایید دامپزشکی خریداری نموده ودر صورت مشاهده هر گونه مورد خاص مراتب را سریعا با شماره 44222216 به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.