16 مرداد 1396
شماره خبر: 182089

ذبح دام در جایگاه های عرضه مجاز و تحت نظارت دامپزشکی فردیس

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

ذبح دام در جایگاه های عرضه مجاز و تحت نظارت دامپزشکی فردیس


رییس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس اعلام کرد قربانی فقط در جایگاه های عرضه و ذبح مجاز تحت نظارت دامپزشکی این شهرستان انجام می شود.
محمد مهدی راهنورد ، افزود: برای افزایش سطح بهداشت وسلامت و حفظ امنیت غذایی مردم برای ایام عید سعید قربان نیاز به حداقل 6 واحد عرضه و ذبح دام در سطح شهرستان است. وی اظهار داشت: با توجه به اخذ حکم از دادستان شهرستان فردیس در خصوص جمع آوری واحدهای عرضه غیر مجاز وغیر بهداشتی دام در شهرستان فردیس، با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد. وی افزود: توجه به نکات بهداشتی هنگام خرید و ذبح گوسفند، برای حفظ سلامت و پیشگیری از ایجاد بیماری لازم و ضروری است. وی با اشاره به این مطلب که کشتن دام در محیط خارج از جایگاه های عرضه و ذبح دام در کوچه و خیابان از نظر بهداشتی صحیح نیست، ادامه داد: کشتار دام در کوچه و خیابان سبب انتقال آلودگی‌های محیطی به گوشت می‌شود، به طوری که بهداشت عمومی را نیز به خطر می‌اندازد. رییس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس گفت: اکیپ های دامپزشکی به صورت رایگان برای ارائه خدمات به همشهریان سازمان دهی شده است و درکوتاه‌ترین زمان در محل ذبح حضور خواهند رساند. راهنورد گفت: جهت اطمینان از سلامت دام با اکیپ های دامپزشکی مستقر در میادین عرضه دام و یا کشیک های مستقر در شبکه های دامپزشکی شهرستان ها تماس حاصل کرده و از خرید دام های لاغر و بیمار خودداری کنید. وی بیان کرد: لاشه و اندام‌های دام ذبح شده را پس از ذبح سریعا مصرف ننمایند، بلکه توصیه می‌شود گوشت دام را در دمای 4 درجه سانتیگراد یخچال به‌مدت چند ساعت قرار دهند، تا چنانچه برخی از عوامل بیماری‌زا در بدن دام وجود داشته باشد از بین برود. وی افزود: از مصرف لاشه های تب‌دار و تیره رنگ و یا اندام‌های که تغییر رنگ و یا تغییر شکل داده‌اند و دارای زوائد هستند، خوداری نمایید.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود