استفاده از روش های سنتی برای تولید محصولات غذایی دیگر جوابگو نیست
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
کارشناس پاکستانی بیوتکنولوژی در حوزه انسانی گفت: با توجه به رشد روز افزون جمعیت جهان استفاده از روش های سنتی تولید محصولات غذایی دیگر جوابگو نیست و باید به روش های نوین روی آورد.
، آفتاب احمد در حاشیه دومین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران درجمع خبرنگاراندرکرج افزود: براین اساس محصولات تراریخته از نیازهای غذایی امروز است و موردی دیده نشده که برای سلامت بشر ضرر داشته باشد. وی اضافه کرد: محصولات تراریخته به طور یقین سودآور و ایمن هستند چرا که برای تولید این محصولات برای آفت زایی نیاز به سموم ندارد و خودشان می توانند رشد کنند. احمد با بیان اینکه محصولات تراریخته مقاوم به آفت هستند اظهار داشت: مکانیسم تولید این محصولات به گونه ای است که هیچ آسیبی برای انسان و دیگر جانداران ندارد و صرفا آفات در آنها از بین می رود. وی ادامه داد: محصولات تراریخته برای کمک به انسان هستند و قبل از اینکه این محصولات به بازار ارائه شود حدود 10 سال بر روی آنها کار و تحقیق شده و پس از آن عرضه می شود. متخصص پاکستانی بیوتکنولوژی در حوزه انسانی گفت: هم اکنون بیماری های قلبی و عروقی سبب مرگ 33 درصد از مردم جهان شده و 40 درصد مردم نیز از سرطان رنج می برند و این امر به دلیل استفاده از مواد شیمایی در تولید محصولات غذایی است. وی افزود: با توجه به ایمن بودن محصولات تراریخته و اینکه در تولید این محصولات به سلامت و ایمنی و آسیب نرساندن به سلامت بشر بسیار توجه شده از ایجاد بیماری هایی چون سرطان، قلبی و عروقی و تنفسی می توانند جلوگیری کنند. وی ادامه داد: مردم نیاز دارند که در مخصوص مزایای استفاده از محصولات تراریخته به خوبی آگاهی پیدا کنند و به همین منظور نیاز است که محققان و دانشمندان به زبان ساده این مزایا را برای مردم بازگو و روشن سازند.
منبع ایرنا