تولید محصول خربزه در اشتهارد بدون استفاده از آفت کش ها
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت که در بررسی های انجام شده محصول خربزه تولیدی توسط کشاورزان اشتهاردی فاقد هر گونه مواد سمی است.
مرتضی امید بخش با اعلام این خبر به خبرنگاران، گفت: به دنبال گزارش های دریافتی در خصوص سمپاشی های بی رویه بر روی محصول خربزه و وجود باقیمانده سموم، از چندین نقطه تولید خربزه در شهرستان اشتهارد نمونه برداری انجام و به آزمایشگاه مورد تایید مراجع قانونی ارسال شد. وی اظهار داشت: بررسی های آزمایشگاهی بر روی 5 نمونه ارسالی به آزمایشگاه نشان داد هیچگونه باقیمانده سمی روی محصول نهایی وجود ندارد. وی افزود : همچنین به لحاظ اجرای طرح های کاهش مصرف سموم در قالب طرح ملی IPM(مدیریت کنترل تلفیقی آفات و بیماری های گیاهی)با حضور کلینیک های گیاهپزشکی و کارشناسان فارغ التحصیل بخش کشاورزی آموزش مصرف صحیح سموم ، راهکارهای غیر شیمیایی جهت تولید محصول سالم ، نظارت بر فروشندگان سموم ، قدم های موثری توسط سازمان جهاد کشاورزی استان البرز برداشته شده و خطرات مصرف بی رویه سموم ، به شیوه های مختلف اطلاع سانی شده است.