16 اردیبهشت 1397
شماره خبر: 194775

هم اندیشی برای افزایش بهروری در تولید قارچ

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

هم اندیشی برای افزایش بهروری در تولید قارچ



نشست هم اندیشی مسائل فنی تولید قارچ‌های خوراکی با حضور اعضا هیئت علمی و محققان و تولیدکنندگان بخش خصوصی و دولتی در موسسه تحقیقات کشت سبزی و صیفی در محمدشهر کرج برگزار شد.
خدادادی رییس پژوهشکده سبزی و صیفی کشور در این نشست با اشاره به لزوم تغییر در رویکرد فنی تولید قارچ خوراکی گفت: باید علاوه بر قارچ دکمه ای گونه های دیگر نیز زیر کشت قرار گیرد که نیازمند استفاده و بهره مندی از فناوری های نوین دنیا است که با اجرای دقیق و برنامه ریزی مدون میزان تولید افزایش و هزینه تولید کاهش می یابد.تقوی مدیر دفتر صیفی وزارت جهاد کشاورزی نیز با اشاره به مصرف بیست و هشت لیتر آب برای تولید یک کیلوگرم قارچ گفت: در برنامه های وزارت جهاد کشاورزی بسته های وجود دارد که موجب افزایش بهره وری آب در تولید خواهد شد که یکی از آنها تولید در محل های کنترل شده است.
وی در ادامه گفت: سالانه در کشور بیش از یک صد و چهل هزار تن قارچ خوراکی توسط بخش خصوصی و دولتی تولید می شود که در سال نود و هفت پیش بینی سیزده هزار تن افزایش را داریم.استان البرز با سهم بیست درصدی از تولید قارچ خوراکی کشور سالانه بیش از بیست و هشت هزار تن قارچ تولید و به بازار مصرف عرضه می کند.
منبع:خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود