17 اردیبهشت 1397
شماره خبر: 194891

عشایر سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

عشایر سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند



رئیس سازمان امورعشایری ایران با اشاره به نقش آفرینی عشایر در افزایش تولید ملی گفت: این قشر زحمتکش سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز تولید و دراختیار بازارهای داخلی قرار می دهند.
کرمعلی قندالی درحاشیه هفتمین همایش ملی مرتع و مرتعداری ایران درگفت و گو با ایرنا افزود: اکنون 213 هزار خانوار عشایر در کشور وجود دارد که برای چرای دام های آنان یک میلیون و 200 هزار هکتار مرتع اختصاص یافته است.وی با اشاره به نیازها و مطالبات جامعه عشایری کشور اظهار داشت: خواسته های به حق عشایر سالها است که با مسئولان استانی مطرح می شود تا بتوان بیش از پیش به این قشر خدمات ارائه کرد.
قندالی خاطرنشان کرد: برای خدمات دهی کمی و کیفی طرح ساماندهی عشایر را در دستور کار قراردادیم تا بتوانیم به عشایر در زمان کوچ و اسکان دائمی دریک محل خدمات مناسب ارائه دهیم .وی افزود: عشایر نیاز به جاده مناسب، آب و انرژی پاک دارند تا بتوانند با تولید بیشتر در توسعه اقتصاد نقش پایدار داشته باشند.قندالی یادآورشد: تعدادی از عشایر امکان کوچ در مناطق را ندارند لذا با خدمات رسانی و اسکان این گروه باید از ظرفیت تولیدی آنان نیز استفاده مناسب را داشت.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود