محصولاتی با طعم سلامتی
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی البرزگفت:تولید محصول سالم در ۳۷۳ هکتار اراضی کشاورزی، زراعی با استفاده از روش بیولوژیک مبارزه با آفات انجام شده است.
مرتضی امید بخش، مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی البرز گفت: در۳۷۳هکتار اراضی کشاورزی،زراعی به جای سمپاشی با آفتکشهای شیمیایی از روش کنترل بیولوژیک استفاده شده است.او افزود:مبارزه بيولوژيک به روشي گفته ميشود که با بهرهگيري از عوامل و فراوردههاي طبيعي و زنده به جای سم، براي از بين بردن آفات نباتي انجام می شود و موجب طعم لذیذ و سلامتی محصول می شود.مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان البرز افزود: در ۱۵۰هکتار اراضی زراعی محصول پنبه ، ۲۰۰ هکتار اراضی کشت گوجه فرنگی ،۲۰ هکتار کشت سیب درختی ،۳هکتار کشت توت فرنگی از روش های بیولوژیک آفت کشی استفاده شده است که منجر به تولید محصول سالم و عاری از مواد شیمیایی می شود.او با اشاره به این که در پروژه کشت توت فرنگی در سه هکتار نیز استفاده از مصرف سم را به حداقل رسانده ایم گفت: برای پیاده کردن روش بیولوژیک حدود۱۱۰ میلیون تومان هزینه کرده ایم که ۵۵ درصدهزینه به صورت یارانهای پرداخت شده و ۴۵ درصد به عهده گلخانه دار گذاشته شده است.مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان البرز افزود: استفاده از روش بیولوژیک در محصولات کشاورزی به کاهش مصرف سموم شیمیایی و تولید محصول سالم کمک می کند.
منبع باشگاه خبرنگاران