24 مهر 1399
شماره خبر: 243563

تولید بیش از ۴ هزارتن گوشت در فردیس

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

تولید بیش از ۴ هزارتن گوشت در فردیس


مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان فردیس گفت: میانگین سالانه تولید گوشت از مجموع دامداری های فردیس از دام های سبک و سنگین بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ تن است.

علیرضا بدری، مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان فردیس، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فردیس با بیان اینکه طرح آمارگیری دامداری های شهرستان در سال ۹۹ در حال اجراست، گفت: این طرح همزمان با سراسر استان البرز از ۱۹ تا ۲۵ مهر ماه با مشارکت معاونت آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برای جمع آوری اطلاعات آماری در خصوص تعداد دام، دام پروار شده، میزان تولید شیر، تعداد دام متولد شده، میزان مصرف علوفه و ...انجام‌ می‌شود.‌وی با بیان اینکه در شهرستان فردیس در حوزه دام سنگین ۶ واحد گاوداری شیری صنعتی و ۱۴ واحد گاوداری شیری سنتی فعال است؛ افزود: میانگین سالانه تولید شیر خام در شهرستان ۱۱ هزار تن پیش بینی شده که در ۶ ماهه اول سال جاری میزان تولید شیرخام، ۵ هزار و ۱۰۰ تن بوده است.مدیر جهاد کشاورزی فردیس با اشاره به وجود ۲ مرکز پرورش گوساله پرواری فعال در فردیس، گفت: میزان استحصال گوشت قرمز گوساله در شهرستان به طور میانگین ۶ هزار تن در سال است که در ۶ ماهه اول سال جاری میزان تولید گوشت در شهرستان به دو هزار و ۹۷۹ تن رسیده است.وی افزود: در حوزه دام سبک ۳ واحد مرکز پرورش گوسفند داشتی و پرواری و ۳۷خانوار دامدار عشایری در شهرستان فردیس موجود است که میزان استحصال گوشت قرمز گوسفندی حاصل از این دامداری ها در سال به طور میانگین، ۲ هزار و ۴۰۰ تن و در ۶ ماهه اول سال جاری میزان تولید گوشت گوسفندی هزار و ۷۵ تن بوده است.بدری یادآور شد: کشتار دام‌ها در شرایط کاملا بهداشتی در کشتارگاه راک به عنوان تنها کشتارگاه شهرستان فردیس، انجام می‌شود.

منبع فارس

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود