کشاورزان البرز به تولید محصولات سالم تشویق می شوند
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
رییس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اعلام کرد که بهره برداران کشاورزی این استان با اعطای نشان و حمایت های دیگر به تولید محصولات سالم و ارگانیک تشویق می شوند.
فاطمه بشیری افزود: هرچند افزایش تولید محصولات کشاورزی نقش موثری در تامین مواد غذایی مردم دارد اما سلامت و امنیت غذایی ا از اهمیت بیشتری برخوردار است .وی ادامه داد: اطمینان از کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی دارای اهمیت فراوان بوده و توجه به این مقوله در اولویت جهاد کشاورزی استان البرز قرار دارد.بشیری افزود: ارائه گواهی و نشان ویژه به تولیدکنندگان محصولات سالم ، پس از بررسی آب و خاک مزرعه و انجام آزمایش بر روی گیاه و محصول در مرحله های مختلف خواهد بود. وی در ادامه با بیان اینکه محصولات گواهی شده، محصولاتی هستند که باقیمانده سموم، نیترات و فلزات سنگین در حد مجاز است، گفت: پایگاه اطلاع رسانی محصولات گواهی شده با نشانی اینترنتی cerganic.maj.irتوسط وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شده که اطلاعات، دستورالعمل ها و قوانین مرتبط با دستورالعمل صدور نشان حد مجاز آلاینده ها در آن بارگذاری گردیده و در دسترس عموم قرار دارد.بشیری گفت: محصولات گواهی شده فاقد باقیمانده آفت کش ها و سموم هستند و میزان آلایندهها و نیترات نیز در آنها کمتر از حد مجاز و یا مطابق با استانداردهای مربوطه است.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ نیزبه ایرنا گفت : امروز اولین پروانه کاربرد حدمجاز آلایندههای کشاورزی محصول توت فرنگی به یکی از گلخانه داران این شهرستان اعطا شد.
ایرج الماسی اظهار داشت: شهرستان ساوجبلاغ با بیش از ۴۰ هکتار گلخانه توت فرنگی، مقام نخست سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی استان البرز را دارا است.مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ در پایان با اشاره به حمایت از تولیدکنندگان محصولات گواهی شده به ویژه در مرحله عرضه، از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی خواست تا نسبت به دریافت این گواهینامه اقدام نمایند تا محصولات سالم به دست مصرف کنندگان برسد.استان البرز ۶۸ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی دارد.
منبع ایرنا