تعامل اتحادیه با واحدهای تولید کننده بستر مناسبی برای ارتقاء مهارت های تخصصی قنادان است
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
هیات مدیره اتحادیه های صنف قنادان کرج و تهران با همراهی جمعی از متصدیان واحدهای صنفی قنادی ، به دعوت شرکت گلنان پوراتوس ، در دفتر مرکزی این شرکت حضور یافته و با آخرین دستاوردهای متخصصان این شرکت در حوزه نان های حجیم،شکلات و مواد اولیه شیرینی ها آشنا شدند.
سپیدار نیوز- احسان فلاحت پیشه/ علی رجب زاده،رئیس اتحادیه صنف قنادان کرج در جریان این گردهمایی آموزشی گفت:ارتباط و تعامل میان تشکل های صنفی با مدیران کارخانجات و مجموعه های تولیدی،فرصت مناسبی را جهت برگزاری نشست های آموزشی با هدف افزایش معلومات و مهارت های تخصصی فعالان صنفی ایجاد می کند.وی افزود:این همایش آموزشی به دعوت شرکت گلنان پوراتوس و با هماهنگی اتحادیه های قنادان کرج و تهران برگزار شد و طی آن آخرین دستاوردهای کارشناسان صنعت نان های حجیم و شکلات و دیگر فعالیت های این شرکت به استحضار حاضران رسید.رجب زاده ضمن تشکر از همکاری های ارزشمند مدیریت شرکت گلنان پوراتوس و سالها تلاش بی وقفه ی این شرکت در جهت تولید محصولات غذایی سالم و با کیفیت خاطر نشان کرد:برنامه ریزی صحیح منطبق با استانداردهای روز جهان و تلاش برای افزایش بهره وری و حفظ سرمایه های ملی،همچنین حرکت در مسیر سلامت عمومی از طریق مصرف محصولاتی با ارزش غذایی بالا متناسب با ذائقه مردم ایران، از جمله برنامه های هدفمند و با ارزش مدیریت و کارکنان پر تلاش شرکت گلنان پوراتوس است که جا دارد در همین فرصت از همت والا و ارزشمند تمامی عزیزان قدردانی کنم.وی افزود:هیات مدیره اتحادیه صنف قنادان کرج با جدیت پیگیر برگزاری برنامه های آموزشی هدفمند از طریق تعامل و همکاری با مدیران بخش های تولیدی خصوصی در استان البرز و دیگر استان های کشورمان هستیم و امیدواریم زمینه های همکاری های مشترک میان اصناف و بخش های خصوصی روزبه روز گسترده و تقویت شود.