24 شهریور 1403
شماره خبر: 310404

برنامه ریزی منطقه پیام برای استفاده از ظرفیت شرکت های فناور

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



مصطفی امیدوار عضو هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام یکی از علل حضور این منطقه در نمایشگاه های تخصصی را فراهم کردن بسترهایی برای استقرار شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و بهره گیری از ظرفیت های این شرکت ها با هدف توسعه فعالیت های مرتبط اعلام کرد.
امیدوار خاطر نشان کرد توسعه فعالیت ها و در کنار آن آشنایی هر چه بیشتر شرکت های فناور با ظرفیت های این منطقه به عنوان یکی از سرفصل های اصلی است که در پیام با هدف تبدیل شدن به قطب اقتصاد دیجیتال تعریف شده است.وی ادامه داد: به همین منظور حضور در نمایشگاه های مختلف در راستای به نمایش گذاشتن ظرفیت های این منطقه، به خصوص در دو سال اخیر به عنوان یک هدف برنامه ریزی شده، که با این اقدام تاکنون شرکت های مختلفی جذب این منطقه شده اند.امیدوار تاکید کرد : پیام در ادامه حضور فعال خود در نمایشگاه های مختلف و تخصصی، امروز در حالی در سومین کیتکس کیش حضور پیدا کرده که در این نمایشگاه نیز بخشی از ظرفیت های خود را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به خوبی در معرض دید عموم قرار داده است.
امیدوار گفت: در این نمایشگاه شاهد آشنا شدن شرکت های مختلفی با دستاوردها و پتانسیل های منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام هستیم که این شرکت ها آمادگی خود را برای حضور در این منطقه و توسعه فعالیت های خود در پیام اعلام‌کرده اند.وی تاکید کرد: این در حالی است که ارائه مشاوره و ارتقای سطح دانش شرکت های دانش بنیان نیز به عنوان یکی دیگر از برنامه ها بوده که به همین منظور نشست هایی در پاویون منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در نمایشگاه کیتکس کیش برگزار شد.عضو هیات مدیره پیام افزود: از جمله شرکت های فعال در این بخش می توان به مبین تدبیر شریف فعال در مشاوره فناوری اطلاعات، طراحی زیر ساخت، تولید نرم افزار و موسسه آموزشی علوم و فنون گستر اشاره کرد که روز چهارشنبه بیست و یکم شهریور ماه در دیداری با مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام و اعضای هیات مدیره این منطقه، آمادگی خود را برای ارائه خدمات در قالب آموزش و یا ارائه مشاوره به شرکت های فناور اعلام کردند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود