كارشناسان كشور لبنان آموزش تولید قارچ خوراكی را در كرج فرا گرفتند
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
رییس بخش تحقیقات و صنایع غذایی موسسه تحقیقات فنی مهندسی كشاورزی كشور از برگزاری دوره آموزشی تولید قارچ خوراكی برای كارشناسان كشور لبنان در این موسسه خبر داد.
'حامد فاطمیان' افزود: ارتقای دانش فنی كارشناسان لبنانی در زمینه فناوریهای كاربردی و نوین درتولید قارچ خوراكی از اهداف برگزاری این دوره آموزشی بود. وی ،آشنایی با بقایای اجباری كشاورزی به عنوان بستر مناسب برای تولید و پرورش قارچ خوراكی، تكنیك های تهیه كشت بافت برای تولید اسپان در محیطهای گندم، جو، پرلیت و بقایای ساقه ذرت ، آشنایی با مسایل كشت قارچ در سطوح تجاری و صنعتی در بسترهای ساخته شده از كیس های پلاستیكی بصورت ایستاده و طبقه ای و تونلی را ازجمله مباحث مطرح شده در این دوره آموزشی ذكر كرد. وی اظهار داشت: در این دوره آموزشی همچنین كارشناسان با روشهای نگهداری و جلوگیری از بیماریهای متداول در كشت قارچ، اطلاعات كاربردی و مناسبی كسب كردند. فاطمیان افزود: روشهای مناسب و متداول فراوری قارچ خوراكی نظیر خشك كردن و تولید كنسرو آن از دیگر محورهای موضوعی این دوره آموزشی بود. درطی برگزاری این دوره آموزشی شش روزه كارشناسان لبنانی از برخی كارخانجات صنایع غذایی نمونه و پیشرو در استانهای البرز و تهران نیز دیدن كردند.
منبع: ایرنا