24 تیر 1405
شماره خبر: 347102

حکاک در کرج، برخورد قاطع با غاصبان اراضی کشاورزی

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز از اجرای مرحله دوم طرح «حکاک» با هدف مقابله قاطع با تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی و صیانت از سرمایه‌های ملی در شهرستان کرج خبر داد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز از اجرای مرحله دوم طرح «حکاک» با هدف مقابله قاطع با تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی و صیانت از سرمایه‌های ملی در شهرستان کرج خبر داد.
عبدالرضا بازدار روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح نظر به الزامات قانونی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و پیرو دستور معاون دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کرج و همکاری عوامل اجرایی، دستگاه قضایی، انتظامی، یگان‌های حفاظتی و دستگاه‌های خدمات‌رسان به اجرا درآمده است .وی بیان داشت: طرح حکاک کرج در اراضی بخش مرکزی، واقع در مناطق ماهدشت و خدایارخان به اجرا درآمده و کل مساحت اراضی که در برگرفته ۱۸۸ هکتار برآورد شده است .رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: براین اساس در ۱۱۸ مورد تفکیک و قطعه‌بندی ،۱۸ مورد بنا ، ۴۲ استخر ، ۱۴ مورد گودبرداری ، ۱۱۸ دیوار کشی ، ۲۰ مورد محوطه سازی ، ۷۸ مورد دپوی مصالح ، ۱۰ مورد آلاچیق ، ایجاد راه ۲۳ مورد با اجرای دقیق و هماهنگ نسبت به قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز و بازگشت اراضی به وضع سابق مطابق قانون اقدام شد .بازدار اضافه کرد: ۲۲ مورد انشعابات غیر مجاز برق ، ۱۲ مورد انشعابات غیر مجاز گاز نیز از این اراضی جمع آوری شده است .

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود