12 شهریور 1405
شماره خبر: 349670

توسعه زیرساخت‌های انرژی و حمایت از تولید، لازمه رونق اقتصادی شهرستان است

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



دبیر کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مردم شریف شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده صنعتی و کشاورزی شهرستان نظرآباد، بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های انرژی و حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در این شهرستان تأکید کرد.
به مناسبت هفته دولت، آئین افتتاحیه نیروگاه خورشیدی مجموعه غذایی دینا شهرستان نظرآباد با حضور و سخنرانی علی حدادی نماینده مردم شریف شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، دکتر مجتبی عبداللهی استاندار محترم البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن حسینی امام جمعه محترم شهرستان، فرماندار محترم نظرآباد و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد. علی حدادی در این آیین افتتاح، ضمن تبریک هفته دولت و هفته وحدت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، اظهار کرد: شهرستان نظرآباد از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و تولید برخوردار است و صاحبان صنایع این شهرستان از مجموعه‌های سرآمد در حوزه تولید و اشتغال هستند.
وی با اشاره به فعالیت شهرک‌های صنعتی سپهر و نظرآباد، افزود: سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در این مجموعه‌ها انجام شده و واحدهای تولیدی نقش مهمی در ایجاد و تثبیت اشتغال دارند؛ از این رو حمایت از کارفرمایان و کارگران باید با جدیت دنبال شود.نماینده مردم شریف غرب استان البرز در مجلس با اشاره به بهره‌برداری از یکی از پروژه‌های مهم تولیدی در شهرستان نظرآباد گفت: بیش از ۳۸ میلیون دلار برای تولید انواع قلم‌های انسولین در شهرک صنعتی نظرآباد سرمایه‌گذاری شده و این مجموعه با ظرفیت تولید دو میلیون دوز انسولین، گامی مهم در مسیر تقویت تولید داخلی و کاهش وابستگی کشور به واردات برداشته است. حدادی همچنین توسعه زیرساخت‌های برق را از نیازهای اساسی شهرستان عنوان کرد و گفت: برای احداث پست فوق‌توزیع برق نظرآباد، ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار ملی اختصاص یافته که این پروژه یکی از زیرساخت‌های مهم مورد نیاز شهرستان و شهرک‌های صنعتی است.
تأمین انرژی پایدار را برای صنایع دنبال می‌کنیم
وی با بیان اینکه تأمین انرژی امروز یکی از اولویت‌های اصلی صاحبان صنایع است، تصریح کرد: در جلسات و نشست‌هایی که با صاحبان صنایع در سطح ملی برگزار می‌شود، مسئله انرژی و تأمین پایدار برق همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات مطرح است و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی می‌تواند در تأمین بخشی از این نیاز و کاهش ناترازی انرژی مؤثر باشد. دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه به برخی دیگر از پروژه‌های مهم شهرستان نظرآباد اشاره کرد و گفت: کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی نظرآباد با بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال ساخت است و می‌تواند بخشی از نیازهای درمانی کارگران و بازنشستگان شهرستان را پاسخ دهد. حدادی همچنین تکمیل کمربندی غربی نظرآباد را از مطالبات جدی مردم و صاحبان صنایع دانست و افزود: این پروژه یک طرح ملی است و در سال‌های گذشته از طریق طرح سؤال از وزرای راه و شهرسازی و پیگیری‌های مستمر دنبال شده است و با بهره‌برداری از کمربندی غربی، بخش قابل توجهی از تردد خودروهای مرتبط با شهرک‌های صنعتی از داخل شهر خارج شده و ضمن کاهش مشکلات ترافیکی، به ارتقای ایمنی و امنیت تردد کمک خواهد کرد. وی با اشاره به اجرای پروژه انتقال آب از سد طالقان نیز اظهار کرد: برای اجرای این پروژه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و پیگیری‌ها برای تکمیل سهم شهرستان و تأمین پایدار آب همچنان ادامه دارد.
نماینده مردم شریف غرب استان البرز در مجلس، تکمیل شبکه فاضلاب شهری نظرآباد را از دیگر مطالبات مهم مردم عنوان کرد و گفت: این پروژه در مرحله پیگیری ماده ۲۳ در سازمان برنامه و بودجه قرار دارد و با نهایی شدن مراحل آن، می‌توان زمینه اجرای یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی شهرستان و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب را فراهم کرد.
حدادی همچنین به پروژه بزرگ اقتصادی «فراسا» در شهرستان نظرآباد اشاره کرد و افزود: این مجموعه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی می‌تواند زمینه ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی را فراهم کند و از طرح‌های مهم اقتصادی و اشتغال‌زای شهرستان به شمار می‌رود که با پیگیری‌های انجام‌شده در سطح ملی، روند اجرای آن دنبال شده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی و دامپروری نظرآباد، گفت: تولید گندم و کلزا، فعالیت واحدهای بزرگ دامپروری صنعتی با ظرفیت بیش از ۲۰ هزار رأس و توسعه گلخانه‌ها از دیگر ظرفیت‌های مهم شهرستان است که می‌تواند نقش مؤثری در تولید، اشتغال و اقتصاد منطقه داشته باشد. این نماینده مجلس با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی درباره اقدامات و دستاوردهای انجام‌شده در کشور و شهرستان‌ها خاطرنشان کرد: ارائه گزارش عملکرد و اطلاع‌رسانی دقیق درباره خدمات و پروژه‌های اجراشده، در افزایش امیدآفرینی در جامعه مؤثر است و باید خدمات گسترده نظام جمهوری اسلامی برای مردم تبیین شود. حدادی در بخش پایانی با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام در سطح شهرستان گفت: امروز در نظرآباد وحدت و انسجام خوبی میان مسئولان شهرستان وجود دارد و باید از این ظرفیت برای اعتلای نظرآباد بزرگ و پاسخگویی به مطالبات مردم استفاده کنیم. وی همچنین در خاتمه از روند اجرای پروژه‌های جاده‌های روستایی در شهرستان‌های غرب استان البرز خبر داد و گفت: بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی و استانی برای اجرای این پروژه‌ها در شهرستان‌های نظرآباد، طالقان و چهارباغ اختصاص یافته و روند اجرای آنها در حال پیگیری است.
گفتنی‌است این نیروگاه در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار احداث شده و دارای ظرفیت منصوبه ۱۰ مگاوات در دو بخش ۵ مگاواتی است و در این پروژه ۱۴ هزار و ۸۰ پنل خورشیدی نصب شده و عملیات اجرایی آن طی ۶ ماه به انجام رسیده است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود