13 دی 1390
شماره خبر: 3579

60 درصد مرغداریها و دامداریهای البرز صنعتی هستند

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

60 درصد مرغداریها و دامداریهای البرز صنعتی هستند

مدیر کل دامپزشکی استان البرز گفت: ساختار دامداریها و مرغداریهای استان البرز به نسبت دیگر نقاط کشور استانداردهای قابل قبولتری دارد و بیش از 60 درصد مرغداریها و دامداریهای ما در استان صنعتی هستند.
دکتر سید اصغر برائی نژاد عنوان کرد: تولید شیر و تخممرغ در استان البرز از ظرفیت خوبی برخوردار است و ما باید در حوزه تولید فرآوردههای گوشتی هم بهتر ظاهر شویم و این حوزه را توسعه دهیم.دکترسیداصغر برائینژاد در ادمه گفت: باید به افرادی که میخواهند در حوزه تولید گوشت و پرورش دام سبک سرمایه گذاری کنند کمک کرد و زمینهها را برای آنها فراهم ساخت تا تولید کنندگان به این سمت هدایت شوند.وی همچنین میزان تولید گوشت قرمز در استان را سالانه 29 هزار تن اعلام کرد و اظهار داشت: در استان سالانه 324 هزار تن شیر، 34 هزار و 500 تن گوشت مرغ و 94 هزار تن تخممرغ تولید میشود.
موقعیت استان البرز در حوزه دامپروری
مدیرکل دامپزشکی استان البرز درباره ظرفیتهای این استان در حوزه دامپروی نیز گفت: استان البرز به دلیل موقعیت جغرافیایی و منابع آبی و ساختارهای صنعتی موجود در حوزه دامپروری و تولیدات دامی از جایگاه ویژهای در کشور برخوردار است.وی در ادامه عنوان کرد: ساختار دامداریها و مرغداریهای استان البرز به نسبت دیگر نقاط کشور استانداردهای قابل قبولتری دارد و بیش از 60 درصد مرغداریها و دامداریهای ما در استان صنعتی هستند.وی افزود: این نشان دهنده این مسئله است که هم تولیدکنندگان استان نگاه ویژهای به ایجاد تکنولوژی و بهداشت در تولید دارند و هم ساختار موجود این ویژگی را ایجاد کرده است.برائینژاد گفت: هم اکنون در استان دو کشتارگاه دام و شش کشتارگاه طیور وجود دارد و همچنین تعداد هفت مرکز بستهبندی نیز فعال هستند.



منبع: مهر

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود